DanskTyskEngelsk
DanskTyskEngelsk
REBEL Smoke Grey<br />Matte Black Frame
Stel
WX Rebel er med sine rene linjer i det matsorte stel og “smoke grey” glas et sikkert hit blandt de som ønsker sig en brille uden alt for meget “larm”. Det gummifremstillede næsestykke sikrer et perfekt greb i alle situationer.

Glas
Absorberer alle farver ens, hvilket giver samme farveforståelse som uden solbriller. Perfekt til stærkt sollys. Maksimal reduktion af blænding.  Polykarbonat glas, som er et meget stærkt og splintfrit materiale. Brilleglassene er desuden behandlet med flere coatings, der gør dem modstandsdygtige over for ridser. Filtrerer 80-86% af det synlige lys. Beskytter mod alle skadelige UVA og UVB-stråler.


Vis mere

REBEL Smoke Grey
Matte Black Frame

DKK 895,00 inkl. moms
  

På lager

Antal
Varenummer: ACREB01
Specifikationer
EGENSKABERANSI HVPEN.166 SRX Ready
COATINGSHard Coating
BALLISTISK
GLASFARVESmoke Grey
STELFARVEMatte Black
STELSTØRRELSEM-L
STELMÅL65/18/124
TRANSMISSION15%
Om Wiley X

I tre årtier har Wiley X været en stolt familie- og krigsveteranejet virksomhed. Som en af de førende producenter indenfor optisk teknologi, eksisterer Wiley X fordi de anerkender at nutidens livsstil udgør en konstant trussel mod øjnene. Alle Wiley X produkter udsættes for adskillige krævende tests for at kunne blive certificeret til EN.166 og ANSI Z87-1 – faktisk er Wiley X det eneste solbrillemærke i verden, hvis komplette kollektion er certificeret i henhold til EN.166 og ANSI Z87-1. Derudover har alle ballistiske brillemodeller også bestået militærets kraftige ballistiske anslagstest.


© 2020 Wiley X, Inc.

WILEY X EUROPE LLC   |   SØNDERGADE 8-10   |   7570 VEMB   |   + 45 96 93 00 45   |   info@wileyx.eu