DanskTyskEngelsk
DanskTyskEngelsk

Styrkeglas

STYRKEGLAS

Igennem et samarbejde med styrkeglasfabrikant Shamir, som specialiserer sig i høje basekurver, kan vi sikre samme imponerende beskyttelse og optiske klarhed til vores B2B kunder. Grundet Shamir’s ekspertise kan størstedelen af vores modeller leveres med specialfremstillede styrkeglas, og ved meget høje styrker kan der drages fordel af forskellige styrkeindsatser, som begrænser krumningen – se vores teknologi sider for mere information herom.

SHAMIR

Wiley X & Shamir begyndte deres samarbejde i 2010 med det for øje at levere et kvalitetsprodukt skabt ved hjælp af den nyeste optiske teknologi. Resultatet er sportsbriller og sikkerhedsbriller med styrkeglas skræddersyet efter kundens behov.

Shamir kan igennem et unikt glasdesign og en kvalitetsbevidst produktion levere glas, som lever op til de høje optiske krav sat hos Wiley X. De høje basekurver på Wiley X modellerne gør det nødvendigt at bruge en speciel glastype samt stor præcision i produktionen. For at opnå samme høje sikkerhed, som forbrugeren får i Wiley X brillerne uden styrke, bruges polykarbonat glas med en minimums tykkelse på 2,2 mm +/- 10%.

Vores syn spiller en afgørende rolle i vores hverdag, og uanset om man dyrker sport i sin fritid, er på arbejde eller deltager i farlige militære aktioner på fremmed jord, så vil nedsat syn forringe ens indsats. Med et par Wiley X styrkebriller er man sikret et optimalt syn, og kan med ro i sindet udføre enhver form for fritidsaktivitet eller arbejdsopgave.

B2C kunde
Ønsker du som B2C kunde at få styrkeglas i dine solbriller, kan du henvende dig til en Wiley X forhandler, som kan hjælpe dig videre. Find din nærmeste forhandler her.

Om Wiley X

I tre årtier har Wiley X været en stolt familie- og krigsveteranejet virksomhed. Som en af de førende producenter indenfor optisk teknologi, eksisterer Wiley X fordi de anerkender at nutidens livsstil udgør en konstant trussel mod øjnene. Alle Wiley X produkter udsættes for adskillige krævende tests for at kunne blive certificeret til EN.166 og ANSI Z87-1 – faktisk er Wiley X det eneste solbrillemærke i verden, hvis komplette kollektion er certificeret i henhold til EN.166 og ANSI Z87-1. Derudover har alle ballistiske brillemodeller også bestået militærets kraftige ballistiske anslagstest.


© Wiley X, Inc.

WILEY X EUROPE LLC   |   SØNDERGADE 8-10   |   7570 VEMB   |   + 45 96 93 00 45   |   info@wileyx.eu