DanskTyskEngelsk
DanskTyskEngelsk

Styrkeglas / -indsats

STYRKEGLAS

Igennem et samarbejde med styrkeglasfabrikant Shamir, som specialiserer sig i høje basekurver, kan vi sikre samme imponerende beskyttelse og optiske klarhed til vores B2B kunder. Grundet Shamir’s ekspertise kan størstedelen af vores modeller leveres med specialfremstillede styrkeglas, og ved meget høje styrker kan der drages fordel af forskellige styrkeindsatser, som begrænser krumningen – se vores teknologi sider for mere information herom.

SHAMIR
Wiley X & Shamir begyndte deres samarbejde i 2010 med det for øje at levere et kvalitetsprodukt skabt ved hjælp af den nyeste optiske teknologi. Resultatet er sportsbriller og sikkerhedsbriller med styrkeglas skræddersyet efter kundens behov.

Shamir kan igennem et unikt glasdesign og en kvalitetsbevidst produktion levere glas, som lever op til de høje optiske krav sat hos Wiley X. De høje basekurver på Wiley X modellerne gør det nødvendigt at bruge en speciel glastype samt stor præcision i produktionen. For at opnå samme høje sikkerhed, som forbrugeren får i Wiley X brillerne uden styrke, bruges polykarbonat glas med en minimums tykkelse på 2,2 mm +/- 10%.

Vores syn spiller en afgørende rolle i vores hverdag, og uanset om man dyrker sport i sin fritid, er på arbejde eller deltager i farlige militære aktioner på fremmed jord, så vil nedsat syn forringe ens indsats. Med et par Wiley X styrkebriller er man sikret et optimalt syn, og kan med ro i sindet udføre enhver form for fritidsaktivitet eller arbejdsopgave.

B2C kunde
Ønsker du som B2C kunde at få styrkeglas i dine solbriller, kan du henvende dig til en Wiley X forhandler, som kan hjælpe dig videre. Find din nærmeste forhandler her.

STYRKEINDSATS

Hvorfor vælge en brille med styrkeindsats fremfor den almindelig direkte-i-stellet løsning?

Wiley X briller med en styrkeindsats giver dig følgende fordele:
  • Lettere og billigere udskiftning af frontglasset
  • Op til 5 forskellige farver frontglas – brillen kan tilpasses lysforholdene
  • Brillen kan bruges af alle i familien uden behov for styrke
  • Bibeholder sikkerhedscertificeringen
  • Styrkeindsatsen passer i flere modeller (se nedenfor)

PTX styrkeindsatsen kan bruges i følgende modeller: Saber Advanced, WX Vapor, WX Rogue og Spear.
R-8051X styrkeindsatsen kan bruges til Nerve

Wiley X Precription insert
Om Wiley X

I 1987 grundlagde den amerikanske veteran Myles Freeman Sr. Wiley X med en klar vision om at skabe verdens bedste sikkerhedsudstyr til militæret. Med tiden er virksomheden vokset og er blevet et af de førende brands. Vi anerkender også at nutidens livsstil udgør en konstant trussel mod vores øjnes sundhed, og det er derfor at vi har skabt nogle af de mest innovative, funktionelle og farvefremhævende solbriller i verden. Man kan roligt sige at sikkerhed er i vores DNA og at vi sætter standarderne for hvad du fortjener og kan forvente dig af dine sikkerheds- og solbriller.

Læs mere om Wiley X...

ISO 9001 Certificeret

© Wiley X, Inc.

WILEY X EUROPE LLC   |   SØNDERGADE 8-10   |   7570 VEMB   |   + 45 96 93 00 45   |   info@wileyx.eu