DanskTyskEngelsk
DanskTyskEngelsk
PEAK Polarized Amber<br />Extra Lenses
Filter 8TM Polarized Amber
Det polariserede glas udelukker forstyrrende refleksioner fra vandrette flader. Det giver brugeren et skarpere syn, kontrasterne bliver klarere, farveopfattelsen bedre og ikke mindst virker synet mere afslappet og komfortabel. Wiley X´s polariserede solglas fjerner genskær, hvilket gør glasset perfekt egnet til bilkørsel, fiskeri, ski- og vandsport og andre friluft aktiviteter.
Wiley X Filter 8TM Polarized Amber polycarbonat glas giver en varm og afslappende farve at se igennem. Det reducerer det blå lys og giver en fremragende kontrast og dybdeopfattelse. Det er ideel til fiskeri, jagt, golf tennis og andre sportsgrene. Wiley X´s polariserende solglas tilbyder yderligere 100% UV beskyttelse, det er vandafvisende, antireflekterende og T-ShellTM behandlingen gør glasset modstandsdygtig over for ridser.
Vis mere

PEAK Polarized Amber
Extra Lenses

DKK 779,00 inkl. moms
  

På lager (Afsendes inden for 24 timer*)

Antal
Varenummer: ACPEAPA
Specifikationer
EGENSKABERANSI HVPEN.166 S
COATINGSHard CoatingHydroAnti Reflective
GLASFARVEPolarized Amber
TRANSMISSION12%
Om Wiley X

I tre årtier har Wiley X været en stolt familie- og krigsveteranejet virksomhed. Som en af de førende producenter indenfor optisk teknologi, eksisterer Wiley X fordi de anerkender at nutidens livsstil udgør en konstant trussel mod øjnene. Alle Wiley X produkter udsættes for adskillige krævende tests for at kunne blive certificeret til EN.166 og ANSI Z87-1 – faktisk er Wiley X det eneste solbrillemærke i verden, hvis komplette kollektion er certificeret i henhold til EN.166 og ANSI Z87-1. Derudover har alle ballistiske brillemodeller også bestået militærets kraftige ballistiske anslagstest.


© Wiley X, Inc.

WILEY X EUROPE LLC   |   SØNDERGADE 8-10   |   7570 VEMB   |   + 45 96 93 00 45   |   info@wileyx.eu