DanskTyskEngelsk
DanskTyskEngelsk
PEAK Smoke Grey Silver Flash<br />Extra Lenses
PEAK SMOKE GREY SILVER FLASH EKSTRA LENSES
Smoke Grey Silver Flash er et perfekt glas til en dag med masser af solskin, det yder maksimal mørklægning og ingen forvrængning af naturens farver.

Absorberer alle farver ens, hvilket giver samme farveforståelse som uden solbriller. Perfekt til stærkt sollys. Maksimal reduktion af blænding.  Polykarbonat glas, som er et meget stærkt og splintfrit materiale. Brilleglassene er desuden behandlet med flere coatings, der gør dem modstandsdygtige over for ridser. Filtrerer 80-86% af det synlige lys. Beskytter mod alle skadelige UVA og UVB-stråler.

Egenskaber
Opfylder eller overstiger (US) ANSI Z87.1 High Velocity Impact’s sikkerheds- og optiske standarder.

Certificeret og testet i henhold til EN.166 (S)-Personal Eye-Protection Standard.
Beskyttelses Kategori: Øget robusthed - Briller

Vis mere

PEAK Smoke Grey Silver Flash
Extra Lenses

DKK 299,00 inkl. moms
  

På lager (Afsendes inden for 24 timer*)

Antal
Varenummer: ACPEASF
Specifikationer
EGENSKABERANSI HVPEN.166 S
COATINGSHard Coating
GLASFARVEGrey Silver Flash
TRANSMISSION12%
Om Wiley X

I tre årtier har Wiley X været en stolt familie- og krigsveteranejet virksomhed. Som en af de førende producenter indenfor optisk teknologi, eksisterer Wiley X fordi de anerkender at nutidens livsstil udgør en konstant trussel mod øjnene. Alle Wiley X produkter udsættes for adskillige krævende tests for at kunne blive certificeret til EN.166 og ANSI Z87-1 – faktisk er Wiley X det eneste solbrillemærke i verden, hvis komplette kollektion er certificeret i henhold til EN.166 og ANSI Z87-1. Derudover har alle ballistiske brillemodeller også bestået militærets kraftige ballistiske anslagstest.


© Wiley X, Inc.

WILEY X EUROPE LLC   |   SØNDERGADE 8-10   |   7570 VEMB   |   + 45 96 93 00 45   |   info@wileyx.eu