DanskTyskEngelsk
DanskTyskEngelsk
TESTS
GLASTYPE
STELFARVE
FUNKTIONER
PASFORM
HOVEDSTØRRELSE
WX MODELLER

OUTDOOR

Om du er på dit livs bedst hike, en fantastisk vandretur, slår teltet op ud til de åbne vider, ligger i den hyggeligste shelter, eller blot nyder en dejlig gåtur, så har Wiley X et par solbriller der passer perfekt til dig.

I en aktiv fritid, hvor livet i det fri er lige dig, så skal dine solbriller da også matche og forskønne din oplevelse, og hvis du vælger en solbrille med vores revolutionerende CAPTIVATE™ Polaroid teknologi er du sikret den ultimative synsoplevelse. Her vil naturens skønne farver virkelig komme til sin ret, og ikke blive formørket, men derimod fremhævet og fremstå, som hvis du ikke bar solbriller.

Til dine outdoor eventyr, store som små, fortjener du det bedste, og med et par Wiley X solbriller vil din synsoplevelse være forberedt på hvad end naturen tilbyder dig.

Forrige side123Næste side
Forrige side123Næste side
Om Wiley X

I 1987 grundlagde den amerikanske veteran Myles Freeman Sr. Wiley X med en klar vision om at skabe verdens bedste sikkerhedsudstyr til militæret. Med tiden er virksomheden vokset og er blevet et af de førende brands. Vi anerkender også at nutidens livsstil udgør en konstant trussel mod vores øjnes sundhed, og det er derfor at vi har skabt nogle af de mest innovative, funktionelle og farvefremhævende solbriller i verden. Man kan roligt sige at sikkerhed er i vores DNA og at vi sætter standarderne for hvad du fortjener og kan forvente dig af dine sikkerheds- og solbriller.

Læs mere om Wiley X...

ISO 9001 Certificeret

© Wiley X, Inc.

WILEY X EUROPE LLC   |   SØNDERGADE 8-10   |   7570 VEMB   |   + 45 96 93 00 45   |   info@wileyx.eu