DanskTyskEngelsk
DanskTyskEngelsk

Optimeret Glasteknologi

GLAS KLARHED

Brilleglas i dårlig kvalitet giver en dårlig klarhed, og ofte er der også store spændinger i glasset. Disse brilleglas vil give en dårlig gengivelse af det sete på nethinden, hvilket kan give hovedpine og gener fra lys i form af reflekser. Wiley X brilleglas er alle overflade slebne og fri for spændinger, hvilket giver en ren og ensartet gengivelse. Dette er altafgørende i en farlig arbejdssituation.

Glas klarhed

BRILLESTYRKER

Brilleglas i dårlig kvalitet kan ændre størrelsen på det sete. Denne oplevelse kan svare til at man kigger igennem en anden persons briller, hvor styrken ikke passer. Wiley X brilleglas sørger for, at man oplever den reelle størrelse på objekter set igennem brilleglassene.

Brillestyrker

PRISMATISK EFFEKT

Det er normalt at almindelige glas i høje kurver kan bøje lysstrålerne, hvorved man kan få en forkert rumfornemmelse. Wiley X brilleglas tager hensyn til denne prismatiske effekt, og sørger for at man ser omgivelserne, som de er.

Glas klarhed
Relaterede varer
ROGUE COMM Grey/Clear/Rust<br />Tan Frame
Om Wiley X

I tre årtier har Wiley X været en stolt familie- og krigsveteranejet virksomhed. Som en af de førende producenter indenfor optisk teknologi, eksisterer Wiley X fordi de anerkender at nutidens livsstil udgør en konstant trussel mod øjnene. Alle Wiley X produkter udsættes for adskillige krævende tests for at kunne blive certificeret til EN.166 og ANSI Z87-1 – faktisk er Wiley X det eneste solbrillemærke i verden, hvis komplette kollektion er certificeret i henhold til EN.166 og ANSI Z87-1. Derudover har alle ballistiske brillemodeller også bestået militærets kraftige ballistiske anslagstest.


© Wiley X, Inc.

WILEY X EUROPE LLC   |   SØNDERGADE 8-10   |   7570 VEMB   |   + 45 96 93 00 45   |   info@wileyx.eu