DanskTyskEngelsk
DanskTyskEngelsk

Optimeret Glasteknologi

GLAS KLARHED

Brilleglas i dårlig kvalitet giver en dårlig klarhed, og ofte er der også store spændinger i glasset. Disse brilleglas vil give en dårlig gengivelse af det sete på nethinden, hvilket kan give hovedpine og gener fra lys i form af reflekser. Wiley X brilleglas er alle overflade slebne og fri for spændinger, hvilket giver en ren og ensartet gengivelse. Dette er altafgørende i en farlig arbejdssituation.

Glas klarhed

BRILLESTYRKER

Brilleglas i dårlig kvalitet kan ændre størrelsen på det sete. Denne oplevelse kan svare til at man kigger igennem en anden persons briller, hvor styrken ikke passer. Wiley X brilleglas sørger for, at man oplever den reelle størrelse på objekter set igennem brilleglassene.

Brillestyrker

PRISMATISK EFFEKT

Det er normalt at almindelige glas i høje kurver kan bøje lysstrålerne, hvorved man kan få en forkert rumfornemmelse. Wiley X brilleglas tager hensyn til denne prismatiske effekt, og sørger for at man ser omgivelserne, som de er.

Glas klarhed
Om Wiley X

I 1987 grundlagde den amerikanske veteran Myles Freeman Sr. Wiley X med en klar vision om at skabe verdens bedste sikkerhedsudstyr til militæret. Med tiden er virksomheden vokset og er blevet et af de førende brands. Vi anerkender også at nutidens livsstil udgør en konstant trussel mod vores øjnes sundhed, og det er derfor at vi har skabt nogle af de mest innovative, funktionelle og farvefremhævende solbriller i verden. Man kan roligt sige at sikkerhed er i vores DNA og at vi sætter standarderne for hvad du fortjener og kan forvente dig af dine sikkerheds- og solbriller.

Læs mere om Wiley X...

ISO 9001 Certificeret

© Wiley X, Inc.

WILEY X EUROPE LLC   |   SØNDERGADE 8-10   |   7570 VEMB   |   + 45 96 93 00 45   |   info@wileyx.eu