DanskTyskEngelsk
DanskTyskEngelsk
OMEGA Polarized Emerald Mirror<br />Kryptek<sup>®</sup>  Neptune<sup>™</sup> Frame
Stel
Med Kryptek® Neptune™ camouflage på stellet og matchende grønt spejl er her en opskrift på et sikkert hit. Denne model er en ud af 4 Kryptek® baserede udgaver, hvor den ene allerede har vundet titlen som bedste nye solbrille på Europas største fiskemesse – Efttex.

Glas
Det polariserede glas udelukker forstyrrende refleksioner fra vandrette flader. Det giver brugeren et skarpere syn, kontrasterne bliver klarere, farveopfattelsen bedre og ikke mindst virker synet mere afslappet og komfortabel. Wiley X´s polariserede solglas fjerner genskær, hvilket gør glasset perfekt egnet til bilkørsel, fiskeri, ski- og vandsport og andre friluft aktiviteter.

Wiley X Filter 8TM Polarized Emerald Mirror polycarbonat glas er et rav tonet glas under en smaragd grøn spejl reflekterende belægning. Den brune toningsfarve giver en fremragende kontrast og dybteopfattelse. Den grønne spejl belægning reflekterer lyset, ruducerer blænding, øger derved synskomforten og giver et hurtigt og præcist syn. Et fantastisk all-round glas.Wiley X´s polariserende solglas tilbyder yderligere 100% UV beskyttelse, det er vandafvisende, antireflekterende og T-ShellTM behandlingen gør glasset modstandsdygtig over for ridser.
Vis mere

OMEGA Polarized Emerald Mirror
Kryptek® Neptune Frame

DKK 1.395,00 inkl. moms
  

På lager (Afsendes inden for 24 timer*)

Antal
Varenummer: ACOME12
Specifikationer
EGENSKABERANSI HVPEN.166 FPolarizedRX Ready
COATINGSHard CoatingHydroAnti Reflective
GLASFARVEPolarized Emerald Mirror Amber
STELFARVEKryptek® Neptune
STELSTØRRELSEMedium/large
STELMÅL66/17/125
TRANSMISSION12%
Idéer
Om Wiley X

I tre årtier har Wiley X været en stolt familie- og krigsveteranejet virksomhed. Som en af de førende producenter indenfor optisk teknologi, eksisterer Wiley X fordi de anerkender at nutidens livsstil udgør en konstant trussel mod øjnene. Alle Wiley X produkter udsættes for adskillige krævende tests for at kunne blive certificeret til EN.166 og ANSI Z87-1 – faktisk er Wiley X det eneste solbrillemærke i verden, hvis komplette kollektion er certificeret i henhold til EN.166 og ANSI Z87-1. Derudover har alle ballistiske brillemodeller også bestået militærets kraftige ballistiske anslagstest.


© Wiley X, Inc.

WILEY X EUROPE LLC   |   SØNDERGADE 8-10   |   7570 VEMB   |   + 45 96 93 00 45   |   info@wileyx.eu