DanskTyskEngelsk
DanskTyskEngelsk
WX OMEGA , Glas: Polaroid Grøn Spejl, Stel: Kryptek® Neptune™
WX OMEGA vil stoppe din søgen efter et par solide solbriller med en perfekt pasform!
Som en af de mere dristige stel i vores Active Lifestyle Serie vil WX OMEGA, med dens lette vægt og high-wrap stel, som blokerer irriterende lys i dit perifere synsfelt, sikre at dit syn holdes klart, så du kan opleve verden i al dens pragt. Dertil vil de gummibelagte næsepuder sikre et optimalt greb og komfort, så solbrillerne bliver hvor de skal under alle dine udendørs udflugter.

GLAS: Polaroid Grøn Spejl
Polaroid glas sikrer dig et bedre syn og dine øjnes komfort og afslappethed, og siden polaroid glas reducerer genskær er det nemmere at se ned i vandet, hvilket gør dem perfekte til vandaktiviteter. Over de orangefarvede glas er der et grønt multi-overfladebehandlet spejl, specialdesignet til at fremhæve farvekontrast og give en øget visuel definition. Dette resulterer i tydeligere farver og en utrolig skarphed under alle lysforhold, hvilket sikrer dig et overlegent syn.
100% UVA/UVB beskyttelse
Basis glasfarve: Orange

HIGHLIGHTS:
Leash Cord, Gummibelagte Næsepuder

STYRKEGLAS:
Kan laves med styrkeglas. Alt du skal gøre er at finde en Wiley X forhandler nær dig, som kan hjælpe dig med at lave styrkeglas. Så nemt er det.
Vis mere

WX OMEGA Glas: Polaroid Grøn SpejlStel: Kryptek® Neptune™

DKK 1.395,00 inkl. moms
  

På lager (Afsendes inden for 24 timer*)

Antal
Varenummer: ACOME12
Specifikationer
EGENSKABERANSI HVPEN.166 FPolaroidForberedt til Styrkeglas
OVERFLADEBEHANDLINGERHærdningHydrofobiskAnti-Refleks
GLASFARVEPolaroid Grøn Spejl
STELFARVEKryptek® Neptune™
STELSTØRRELSEMedium - Large
STELMÅL66 / 17 / 125
LYSTRANSMISSION14% - 16%
Idéer
Om Wiley X

I tre årtier har Wiley X været en stolt familie- og krigsveteranejet virksomhed. Som en af de førende producenter indenfor optisk teknologi, eksisterer Wiley X fordi de anerkender at nutidens livsstil udgør en konstant trussel mod øjnene. Alle Wiley X produkter udsættes for adskillige krævende tests for at kunne blive certificeret til EN.166 og ANSI Z87-1 – faktisk er Wiley X det eneste solbrillemærke i verden, hvis komplette kollektion er certificeret i henhold til EN.166 og ANSI Z87-1. Derudover har alle ballistiske brillemodeller også bestået militærets kraftige ballistiske anslagstest.


© Wiley X, Inc.

WILEY X EUROPE LLC   |   SØNDERGADE 8-10   |   7570 VEMB   |   + 45 96 93 00 45   |   info@wileyx.eu