DanskTyskEngelsk
DanskTyskEngelsk
OMEGA Pol Green Platinum Flash<br />Matte Black Frame
OMEGA Pol Green Platinum Flash<br />Matte Black Frame
Stel
Med denne limited editions brille med det matsorte stel og det sølvskinnende WX logo samt platinum spejl på glasset er du sikker på at blive lagt mærke til. Næsestykket er fremstillet i gummi for optimal greb og komfort.

Glas
Det polariserede glas udelukker forstyrrende refleksioner fra vandrette flader. Det giver brugeren et skarpere syn, kontrasterne bliver klarere, farveopfattelsen bedre og ikke mindst virker synet mere afslappet og komfortabel. Wiley X´s polariserede solglas fjerner genskær, hvilket gør glasset perfekt egnet til bilkørsel, fiskeri, ski- og vandsport og andre friluft aktiviteter.

Wiley X Filter 8™ Polarized Green Platinum Flash polycarbonat glas er et grønt tonet glas under et platinum spejl reflekterende belægning. Den grønne toningsfarve giver en fremragende kontrast og dybteopfattelse. Platinum spejl belægning reflekterer lyset, reducerer blænding, øger derved synskomforten og giver et hurtigt og præcist syn. Et fantastisk all-round glas.Wiley X´s polariserende solglas tilbyder yderligere 100% UV beskyttelse, det er vandafvisende, antireflekterende og T-Shell™ behandlingen gør glasset modstandsdygtig over for ridser.
Vis mere

OMEGA Pol Green Platinum Flash
Matte Black Frame

DKK 1.295,00 inkl. moms
  

På lager (Afsendes indenfor 24 timer*)

Antal
Varenummer: ACOME06
Specifikationer
EGENSKABERANSI HVPEN.166 FPolarizedRX Ready
COATINGSHard CoatingHydroAnti Fog
GLASFARVEPolarized Platinum Flash Smoke Green
STELFARVEMatte Black
STELSTØRRELSEMedium - Large
STELMÅL66/17/125
TRANSMISSION10%
Om Wiley X

I tre årtier har Wiley X været en stolt familie- og krigsveteranejet virksomhed. Som en af de førende producenter indenfor optisk teknologi, eksisterer Wiley X fordi de anerkender at nutidens livsstil udgør en konstant trussel mod øjnene. Alle Wiley X produkter udsættes for adskillige krævende tests for at kunne blive certificeret til EN.166 og ANSI Z87-1 – faktisk er Wiley X det eneste solbrillemærke i verden, hvis komplette kollektion er certificeret i henhold til EN.166 og ANSI Z87-1. Derudover har alle ballistiske brillemodeller også bestået militærets kraftige ballistiske anslagstest.


© 2019 Wiley X, Inc.

WILEY X EUROPE LLC   |   SØNDERGADE 8-10   |   7570 VEMB   |   + 45 96 93 00 45   |   info@wileyx.eu