DanskTyskEngelsk
DanskTyskEngelsk

Om Wiley X

Opstået på slagmarken


I 1987 grundlagde den amerikanske veteran Myles Freeman Sr. Wiley X med en klar vision om at skabe verdens bedste sikkerhedsudstyr til militæret. Det var et klart mål om at beskytte de, som beskytter alle os andre.
Med tiden er virksomheden vokset og er blevet et af de førende brands. Vi producerer innovative sikkerheds- og solbriller, hvor funktionalitet, sikkerhed, teknologi og mode går hånd i hånd.

I dag er vi en familieejet virksomhed med hovedsæde i Californien og med filialselskabet, Wiley X EMEA, i Danmark, som står for salget til Europa, Afrika og Mellemøsten.

Pionerer inden for sikkerhedsbriller


Wiley X er en global leder inden for sikkerhedsbrille-industrien og vi leverer de bedste ballistiske- og sikkerhedsbriller både til militær og politi. Men som pionerer har vi også oplevet et stort behov for solbriller af høj kvalitet, som kan bæres med selvsikkerhed uden for slagmarken. Vi anerkender også at nutidens livsstil udgør en konstant trussel mod vores øjnes sundhed, og det er derfor at vi har skabt nogle af de mest innovative, funktionelle og farvefremhævende solbriller i verden.

Konstant innovation


Årtiers innovation og arbejde med forbedringer af vores designs har lært os at man aldrig skal springe over hvor gærdet er lavest. Når det kommer til vores sikkerheds- og solbriller, har vi konstant fornyet og innoveret vores brand, design og teknologi, hvilket i sidste ende har gjort os til specialister og et af de førende brands på området. Stilet, elegant, robust, moderigtig og alsidig, Wiley X leverer det hele til vores kunder i hele verden.

Vores Mission


Det er vores mål at skabe verdens bedste sikkerhedsbriller gennem kompromisløs innovation, design og kvalitet.

Man kan roligt sige, at sikkerhed er i vores DNA og at vi sætter standarderne for hvad du fortjener og kan forvente af dine sikkerheds- og solbriller.

Det er derfor, at vi har bygget vores virksomhed vores brand og vores omdømme op på produkter som giver kompromisløs beskyttelse til dig og dine øjne, og det vil vi blive ved med.

Om Wiley X

I 1987 grundlagde den amerikanske veteran Myles Freeman Sr. Wiley X med en klar vision om at skabe verdens bedste sikkerhedsudstyr til militæret. Med tiden er virksomheden vokset og er blevet et af de førende brands. Vi anerkender også at nutidens livsstil udgør en konstant trussel mod vores øjnes sundhed, og det er derfor at vi har skabt nogle af de mest innovative, funktionelle og farvefremhævende solbriller i verden. Man kan roligt sige at sikkerhed er i vores DNA og at vi sætter standarderne for hvad du fortjener og kan forvente dig af dine sikkerheds- og solbriller.

Læs mere om Wiley X...

ISO 9001 Certificeret

© Wiley X, Inc.

WILEY X EUROPE LLC   |   SØNDERGADE 8-10   |   7570 VEMB   |   + 45 96 93 00 45   |   info@wileyx.eu