DanskTyskEngelsk
DanskTyskEngelsk
NERVE Smoke/Clear<br />Matte Black Frame
Stel
Kompakt ballistisk goggle med en mat sort stel. Den taktiske rem har Tri-Glide ™ System til at justere længden og quick release spænder. To linsepakken, der indeholder en Smoke Grey og Clear linse, gør det nemt at skifte linsen for at tilpasse sig skiftende omgivelser, taktiske situationer og lysforhold. Kompatibel med Wiley X ARC Rail Attachment System (RAS), som giver dig den sikre og komfortable pasform, når du bruger din taktiske hjelm. Wiley X RAS giver dig den stabilitet, du har brug for, når du bruger en beskyttelsesbriller uden at risikere at din goggle strap glider på hjelmens bagside.

Smoke Grey
Absorberer alle farver ens, hvilket giver samme farveforståelse som uden solbriller. Perfekt til stærkt sollys. Maksimal reduktion af blænding.  Polykarbonat glas, som er et meget stærkt og splintfrit materiale. Brilleglassene er desuden behandlet med flere coatings, der gør dem modstandsdygtige over for ridser. Filtrerer 80-86% af det synlige lys. Beskytter mod alle skadelige UVA og UVB-stråler.

Clear
Beskytter dine øjne og øjenomgivelserne. Polykarbonat glas er et meget stærkt og splintfrit materiale. Brilleglassene er desuden behandlet med flere coatings, der gør dem modstandsdygtige over for ridser. Den maksimale lysgennemgang sørger for at du oplever omgivelsernes faktiske farver. Gode i overskyede omgivelser, ved daggry, i skumringen og ved indendørs brug. Filtrerer 11% af det synlige lys. Beskytter mod alle skadelige UVA og UVB-stråler.
Vis mere

NERVE Smoke/Clear
Matte Black Frame

DKK 995,00 inkl. moms
  

På lager (Afsendes inden for 24 timer*)

Antal
Varenummer: R-8051
Specifikationer
EGENSKABERANSI HVPEN.166 BRX Ready
COATINGSHard CoatingAnti Fog
SPEC SHEETNerve
Specifications Sheet
BALLISTISK
NSN4240-01-544-4259
GLASFARVESmoke Grey + Clear
STELFARVEMatte Black
STELSTØRRELSEMedium/large
STELMÅLAdjustable
TRANSMISSIONSG: 15% / CL: 90%
Idéer
Om Wiley X

I tre årtier har Wiley X været en stolt familie- og krigsveteranejet virksomhed. Som en af de førende producenter indenfor optisk teknologi, eksisterer Wiley X fordi de anerkender at nutidens livsstil udgør en konstant trussel mod øjnene. Alle Wiley X produkter udsættes for adskillige krævende tests for at kunne blive certificeret til EN.166 og ANSI Z87-1 – faktisk er Wiley X det eneste solbrillemærke i verden, hvis komplette kollektion er certificeret i henhold til EN.166 og ANSI Z87-1. Derudover har alle ballistiske brillemodeller også bestået militærets kraftige ballistiske anslagstest.


© Wiley X, Inc.

WILEY X EUROPE LLC   |   SØNDERGADE 8-10   |   7570 VEMB   |   + 45 96 93 00 45   |   info@wileyx.eu