Wiley X EMEA LLC fragt informationer


VIGTIG MEDDELELSE:
På baggrund af den alvorlige situation og de dertilhørende omstændigheder, der udspringer af krigen i Ukraine, har Wiley X EMEA LLC midlertidigt suspenderet alle leveringer af produkter til nedenstående lande:

Rusland
Belarus
Ukraine


Wiley X EMEA LLC efterlever de sanktioner og beslutninger som Den Europæiske Union har truffet vedrørende restriktive foranstaltninger.

Dertil er Wiley X EMEA LLC i løbende dialog med forskellige, officielle, danske kanaler og NGOer, for at sikre vores støtte på den bedst mulige måde.

_____________________________________________________________________________________________________


Levering


Hos Wiley X EMEA LLC har vi fokus på vores kundeservice. Derfor forsøger vi altid at udsende alle online ordrer inden for 24 timer*, efter modtagelse (af ordren) i vores online-bestillingssystem.

Din ordre vil typisk blive sendt den følgende dag efter at vi modtager den. Vi sender med UPS, bortset fra til Danmark, hvor der bruges GLS. Den forventede fragttid for hvert land er som følger:  

1 til 3 dage til: Danmark, Finland, Holland, Kroatien, Luxembourg, Malta, Sverige, Tyrkiet, Tyskland

3 til 4 dage til: Belgien, Cypern, Estland, Frankrig, Island, Italien, Libanon, Polen, Storbritannien, Tjekkiet, Ungarn, Vatikanet, Østrig

4 til 5 dage til: Albanien, Bosnien-Hercegovina, Irland, Kosovo, Letland, Liechtenstein, Litauen, Makedonien, Moldova, Monaco, Montenegro, Nordirland, Norge, Portugal, Rumænien, Serbien, Slovenien, Spanien

5 til 6 dage til: Bulgarien, Grækenland, Slovakiet

7 til 8 dage til: Andorra, Færøerne, Grønland, San Marino


Såfremt dit leveringsland ikke er nævnt i ovennævnte liste, kan den forventede leveringstid oplyses ved at kontakte os på e-mail: warehouse@wileyx.eu

De anførte leveringstider er udstedt af fragtselskaberne, som Wiley X EMEA LLC benytter. Wiley X EMEA LLC kan derfor ikke holdes ansvarlig for eventuelle forsinkelser som leverancen måtte blive udsat for.

*Wiley X behandler kun ordrer indenfor normal åbningstid og derfor vil ordrer ikke blive behandlet i weekender og på helligdage.