DanskTyskEngelsk
DanskTyskEngelsk
MILITÆR OG POLITI
TESTS
GLASTYPE
STELFARVE
FUNKTIONER
PASFORM
HOVEDSTØRRELSE
WX MODELLER

MILITÆR OG POLITI

Når situationen spidser til, kan du altid regne med de ballistiske briller fra Wiley X. Bestående af splintfri polycarbonat glas, der er belagt med en hærdning, og stærke fleksible nylon stel, vil disse sikkerhedsbriller kunne modstå enhver udfordring.

Wiley X har altid sat nye standarder for sikkerhed og funktionalitet på markedet for ballistiske goggles og solbriller, og alle modeller møder eller overgår de strenge krav til militær ballistisk øjenbeskyttelse.

For Wiley X er konstant forbedring af vores produkter ikke kun et mål, men en nødvendighed. Dette betyder, at uanset model vil din næste Wiley X brille altid være bedre end den forrige.

Wiley X opstod på slagmarken.

Forrige side12Næste side
Forrige side12Næste side
Om Wiley X

I 1987 grundlagde den amerikanske veteran Myles Freeman Sr. Wiley X med en klar vision om at skabe verdens bedste sikkerhedsudstyr til militæret. Med tiden er virksomheden vokset og er blevet et af de førende brands. Vi anerkender også at nutidens livsstil udgør en konstant trussel mod vores øjnes sundhed, og det er derfor at vi har skabt nogle af de mest innovative, funktionelle og farvefremhævende solbriller i verden. Man kan roligt sige at sikkerhed er i vores DNA og at vi sætter standarderne for hvad du fortjener og kan forvente dig af dine sikkerheds- og solbriller.

Læs mere om Wiley X...

ISO 9001 Certificeret

© Wiley X, Inc.

WILEY X EUROPE LLC   |   SØNDERGADE 8-10   |   7570 VEMB   |   + 45 96 93 00 45   |   info@wileyx.eu