DanskTyskEngelsk
DanskTyskEngelsk
MARKER Clear Lens<br />Gloss Black w Sky Blue Frame
MARKER Clear Lens<br />Gloss Black w Sky Blue Frame
MARKER Clear Lens<br />Gloss Black w Sky Blue Frame
Et strejf af individualitet
Wiley X WorkSight ™ Marker Gloss Black Sky Blue frame er et moderigtig indfattet brillestel. Brillestellet er lavet af håndpoleret og slidstærkt Triloid ™ nylon. WorkSight ™ Marker fås i 4 smukke farvekombinationer. For at sikre en perfekt tilpasset pasform, er stængerne udstyret med en metalkerne i enderne, således at stænger kan rettes perfekt til hovedet.

De klare sideskærme kommer både som aftagelige og permanente.

Brug WorkSight ™ brillen som en moderigtig brille i din fritid, på kontoret eller endda som sikkerhedsbriller, ved at fastgøre de aftagelige sideskærme på WorkSight ™.

Få alle funktionerne i en ramme. Mode - Funktion - EN166 certificeret.

Glas
Beskytter dine øjne og øjenomgivelserne. Polykarbonat glas er et meget stærkt og splintfrit materiale. Brilleglassene er desuden behandlet med flere coatings, der gør dem modstandsdygtige over for ridser. Den maksimale lysgennemgang sørger for at du oplever omgivelsernes faktiske farver. Gode i overskyede omgivelser, ved daggry, i skumringen og ved indendørs brug. Filtrerer 11% af det synlige lys. Beskytter mod alle skadelige UVA og UVB-stråler.
Vis mere

MARKER Clear Lens
Gloss Black w Sky Blue Frame

DKK 995,00 inkl. moms
  

På lager (Afsendes inden for 24 timer*)

Antal
Varenummer: WSMAR05
Specifikationer
EGENSKABERANSI HVPEN.166 FRX Ready
COATINGSHard Coating
GLASFARVEClear
STELFARVEGloss Black w Sky Blue
STELSTØRRELSESmall/medium
STELMÅL55/15/140
TRANSMISSION90%
Idéer
Om Wiley X

I tre årtier har Wiley X været en stolt familie- og krigsveteranejet virksomhed. Som en af de førende producenter indenfor optisk teknologi, eksisterer Wiley X fordi de anerkender at nutidens livsstil udgør en konstant trussel mod øjnene. Alle Wiley X produkter udsættes for adskillige krævende tests for at kunne blive certificeret til EN.166 og ANSI Z87-1 – faktisk er Wiley X det eneste solbrillemærke i verden, hvis komplette kollektion er certificeret i henhold til EN.166 og ANSI Z87-1. Derudover har alle ballistiske brillemodeller også bestået militærets kraftige ballistiske anslagstest.


© Wiley X, Inc.

WILEY X EUROPE LLC   |   SØNDERGADE 8-10   |   7570 VEMB   |   + 45 96 93 00 45   |   info@wileyx.eu