DanskTyskEngelsk
DanskTyskEngelsk
JAGT & SKYDNING
Certificeringer
GLASTYPE
STELFARVE
STEL TYPE
FUNKTIONER
HOVEDSTØRRELSE
Modeller

JAGT & SKYDNING

Om det er jagt på ænder, gæs, fællesjagt eller lerdueskydning, bør du ALTID benytte sikkerhedsgodkendte skydebriller. Wiley X’s briller til jagt- og flugtskydning er certificeret efter både den amerikanske og europæiske lov for civile sikkerhedsbriller, og de er endvidere testet og godkendt efter de hårdeste militærballistiske brilletests i verden. Se derfor altid efter dette ikon når du handler skydebriller.

Udover sikkerheden byder modellerne på udskiftelige glas, så man altid kan tilpasse sig vejrforholdene. Wiley X tilbyder 5 forskellige glasfarver, som alle har deres unikke egenskab afhængig af omgivelserne eller disciplinen. De mest benyttede farver i dette segment er gul, orange og rosa, da disse er kontrastfremhævende brilleglas. Følgende modeller har et justerbart næsestykke, og passer derfor en bred skare af ansigter: SABER ADVANCED, WX ROGUE & WX VAPOR.

Om Wiley X

I tre årtier har Wiley X været en stolt familie- og krigsveteranejet virksomhed. Som en af de førende producenter indenfor optisk teknologi, eksisterer Wiley X fordi de anerkender at nutidens livsstil udgør en konstant trussel mod øjnene. Alle Wiley X produkter udsættes for adskillige krævende tests for at kunne blive certificeret til EN.166 og ANSI Z87-1 – faktisk er Wiley X det eneste solbrillemærke i verden, hvis komplette kollektion er certificeret i henhold til EN.166 og ANSI Z87-1. Derudover har alle ballistiske brillemodeller også bestået militærets kraftige ballistiske anslagstest.


© Wiley X, Inc.

WILEY X EUROPE LLC   |   SØNDERGADE 8-10   |   7570 VEMB   |   + 45 96 93 00 45   |   info@wileyx.eu