DanskTyskEngelsk
DanskTyskEngelsk
JAGT & SKYDNING
TESTS
GLASTYPE
STELFARVE
FUNKTIONER
PASFORM
HOVEDSTØRRELSE
WX MODELLER

JAGT & SKYDNING

De tidlige morgentimer, den lavt hængende sol og stilheden fra naturen, hvis dyreliv er ved at vågne – Det er tid til jagt, men for at opnå de bedste betingelser, kan farven på dit glas være vigtig. Det samme gælder turene på skydebanen, hvad enten det gælder lerdueskydning eller måltræning – Du skal kunne tilpasse dig omgivelserne. Med vores Changeable serie er det nu muligt!

Match lysforholdene, du befinder dig i og udskift glassene. Hvis du skal have kontrasterne fremhævet, måske så lerduerne er nemmere at se, så er det lyse orange glas optimalt. Er der derimod høj sol, er det måske det grå glas der er din bedste ven, men hvis det du har brug for, er maksimalt udsyn i de tidlige, halvmørke timer, kan det klare glas ikke undværes.

Hvad end dit behov er så tilbyder Changeable serien flere forskellige modeller, der kommer med forskellige glas, så du hurtigt og nemt kan skifte dine glas og dermed sikre dig de bedste betingelser under din jagt eller tur på skydebanen.

Om Wiley X

I 1987 grundlagde den amerikanske veteran Myles Freeman Sr. Wiley X med en klar vision om at skabe verdens bedste sikkerhedsudstyr til militæret. Med tiden er virksomheden vokset og er blevet et af de førende brands. Vi anerkender også at nutidens livsstil udgør en konstant trussel mod vores øjnes sundhed, og det er derfor at vi har skabt nogle af de mest innovative, funktionelle og farvefremhævende solbriller i verden. Man kan roligt sige at sikkerhed er i vores DNA og at vi sætter standarderne for hvad du fortjener og kan forvente dig af dine sikkerheds- og solbriller.

Læs mere om Wiley X...

ISO 9001 Certificeret

© Wiley X, Inc.

WILEY X EUROPE LLC   |   SØNDERGADE 8-10   |   7570 VEMB   |   + 45 96 93 00 45   |   info@wileyx.eu