DanskTyskEngelsk
DanskTyskEngelsk

Jagt Ambassadører

ANDERS GOLDING

"Olympic medal winner"

"Wiley X does not only produce fantastic safety eyewear – but using the different models and colors Wiley X carry in their wide range – these glasses have improved my shooting – both when I go hunting as well as on a professional level when competing on a national as well as an international level."

Max Hunt

Hauke Bruhn, bedre kendt som Max Hunt, er en rigtig udendørsmand, der har rejst mange kontinenter i søgen efter nye eventyr og på jagt efter jagt- og fiskeri oplevelser. Hauke bor i Sverige med sin smukke kone og deres søn Arn, når de søger nye oplevelser i deres specialbyggede 4x4 outdoor van.

"Min far mistede sit højre øje, da han hoppede ud af en lastbil, og jeg ville aldrig løbe den samme risiko på et af mine eventyr eller endda hjemme. Det er grunden til, at jeg har valgt at benytte Wiley X - det bedste og sikreste brillebrand på markedet."

Følg Hauke på hans eventyr via www.maxhunt.eu

Michael Bech Nielsen

Jeg er jæger af hjerte og sjæl og elsker naturen. For mig er jagt meget mere end bare størrelsen af et trofæ. Det er eventyret, venskabet, freden, og evnen til at forbedre mine færdigheder. Alt dette er indenfor rækkevidde for de fleste mennesker, uanset deres bankkonto.

Jeg elsker at hjælpe mennesker til succes i naturen, men også i livet generelt. Jeg vil ikke bare være en gennemsnitlig mand, jeg ønsker at forvalte de muligheder jeg får gennem livet og få det bedste ud af det.

Jeg kan godt lide at finde exceptionelt udstyr som møder mine krav til at forbedre min oplevelse og mine evner. Udstyret spiller en vigtig rolle i "Feeling limitless within my limits" og her går jeg ikke på kompromis - derfor bruger jeg Wiley X.

Jacob Kamman

Jacob Kamman er jæger af hjertet og har gået på jagt siden han var en lille dreng.

Jacob rejser gerne til de fjerne egne af verden for at jage eksotiske arter, men jagten med hans hunde, efter vilde fugle er en jagtform som ligger hans hjerte nært.
Om Wiley X

I tre årtier har Wiley X været en stolt familie- og krigsveteranejet virksomhed. Som en af de førende producenter indenfor optisk teknologi, eksisterer Wiley X fordi de anerkender at nutidens livsstil udgør en konstant trussel mod øjnene. Alle Wiley X produkter udsættes for adskillige krævende tests for at kunne blive certificeret til EN.166 og ANSI Z87-1 – faktisk er Wiley X det eneste solbrillemærke i verden, hvis komplette kollektion er certificeret i henhold til EN.166 og ANSI Z87-1. Derudover har alle ballistiske brillemodeller også bestået militærets kraftige ballistiske anslagstest.


© Wiley X, Inc.

WILEY X EUROPE LLC   |   SØNDERGADE 8-10   |   7570 VEMB   |   + 45 96 93 00 45   |   info@wileyx.eu