DanskTyskEngelsk
DanskTyskEngelsk
INDUSTRI & PRODUKTION
Certificeringer
GLASTYPE
STELFARVE
STEL TYPE
FUNKTIONER
HOVEDSTØRRELSE
Modeller

INDUSTRI & PRODUKTION

For mange er sikkerhedsbriller en uundværlig del af udstyret på jobbet, og Wiley X’s sikkerhedsbriller tilbyder uovertruffen komfort, sikkerhed og fedt design – derudover kan mere end 95 % af modellerne monteres med styrkeglas. Alle modeller er certificeret jævnfør den amerikanske ANSI Z87-2 og den europæiske EN.166 norm. Øjenskader er på top 10 listen over arbejdsskader, og mange eksperter er enige i at 90 % af disse skader kunne være undgået ved brug af godkendte sikkerhedsbriller.

Wiley X tilbyder ikke kun sikkerhedsbriller med klare glas, du kan også vælge imellem farvede, polariserede, og farveskiftende glas til brug ved både indendørs og udendørs arbejde. I enkelte modeller kan man skifte mellem flere farver glas.
Wiley X sikkerhedsbriller med eller uden styrke, er det foretrukne valg hos flere store virksomheder i Danmark.

Om Wiley X

I tre årtier har Wiley X været en stolt familie- og krigsveteranejet virksomhed. Som en af de førende producenter indenfor optisk teknologi, eksisterer Wiley X fordi de anerkender at nutidens livsstil udgør en konstant trussel mod øjnene. Alle Wiley X produkter udsættes for adskillige krævende tests for at kunne blive certificeret til EN.166 og ANSI Z87-1 – faktisk er Wiley X det eneste solbrillemærke i verden, hvis komplette kollektion er certificeret i henhold til EN.166 og ANSI Z87-1. Derudover har alle ballistiske brillemodeller også bestået militærets kraftige ballistiske anslagstest.


© Wiley X, Inc.

WILEY X EUROPE LLC   |   SØNDERGADE 8-10   |   7570 VEMB   |   + 45 96 93 00 45   |   info@wileyx.eu