DanskTyskEngelsk
DanskTyskEngelsk

Ikon beskrivelse

BALLISTISK A


Opfylder eller overstiger MIL-PRF-32432A(GL) ballistic standarder for briller og goggles.

BALLISTISK


Opfylder eller overstiger (US) MIL-PRF-32432(GL) Ballistic og MCEP standarder (Military Combat Eye Protection) der overstiger alle MIL-SPEC standarder.
Klik her for mere information.

ANSI HVP


Opfylder eller overstiger (US) ANSI Z87.1 High Velocity Impact’s sikkerheds- og optiske standarder.
Klik her for mere information

FORBEREDT TIL STYRKEGLAS


Wiley X stel der er forberedt til montering af styrkeglas. Styrkeglas med samme sikkerheds standarder kan leveres i samarbejde med Wiley X og en autoriseret optiker.
Klik her for mere information.

CLICK A.I.R GASKET


Ligesom vores almindelige skum gaskets er CLICK A.I.R. gasketten designet til at beskytte øjnene mod irritationer som støv og vind, ved at skabe en effektiv skumbarriere, men nu er det muligt at åbne barrieren, for at tillade luftstrøm. Ved et klik på en knap åbnes gasketten så luft kan strømme gennem og ventilere brillerne effektivt og dermed eliminere eventuelle problemer med dug.

AFTAGELIG FACIAL CAVITY™ SEAL


Vores patenteret aftagelige skum indlæg, Facial Cavity Seal™, beskytter øjnene mod støv, pollen, vind og generende lysindfald fra siderne.
Klik her for mere information.

FLOATING FACIAL CAVITY™ SEAL


Vores aftagelige skum indlæg, Facial Cavity Seal™, beskytter øjnene mod støv, pollen, vind og generende lysindfald fra siderne. Denne udgave flyder tilmed også, hvis du skulle være så uheldig at tabe dem imens du er på vandet.

EN.166 S


Certificeret og testet i henhold til EN.166 (S)-Personal Eye-Protection Standard.
Beskyttelses Kategori: Øget robusthed - Briller
Klik her for mere information.

EN.166 F


Certificeret og testet i henhold til EN.166 (F) normen for EU. Øjenværn Standard. Øje-Beskyttelses Kategori: Lav slagenergi – Briller (højere niveau end EN.166 S)
Klik her for mere information.

EN.166 B


Certificeret og testet i henhold til den europæiske EN.166 (B) norm for ballistiske goggles. Beskyttelses kategori: Medium slagskraft – goggles.
Klik her for mere information.

OLEOFOBISK BEHANDLING


Wiley X bruger en oleofobisk belægning på alle CAPTIVATE ™ polariserede linser for at skabe en glattere linseoverflade, hvilket hjælper med at forhindre støv, snavs, olie, sne og vand i at klæbe fast på linsen. Dette hjælper igen med at forhindre udtværing og pletter i vandet, hvilket gør linserne meget lettere at rengøre end en u belagt standardlinse.
Click here to read more.

FILTER 8™ POLAROID GLAS


Wiley X glasteknologien Filter 8™ sikrer 100 % polarisering og samtidig opnås enestående optisk klarhed og fremhævelse af kontraster med 100 % UV beskyttelse.
Klik her for mere information.

RX RIM SYSTEM


Wiley X Rim Systemet der øger styrkeglas potentialet op til +5.00/-7.00.
Klik her for mere information.

BRANDHÆMMENDE OG SKÆREFAST


Det øverste stoflag på fingre og håndryg indeholder en speciel nomex tråd, som gør handsken brandhæmmende.
Klik her for mere information.

ASTM


Opfylder eller overstiger ASTM F803 standarden for høj masse slagstyrke og optisk klarhed.
Klik her for mere information.

HYDROFOBISK BEHANDLING

hydrophobic coating
Hydrofobisk (hydro = vand, fobisk = frygt) vandafvisende coating, som eliminerer vanddråbe afmærkninger på glasset. Fås kun på vores polaroid glas.

ANTI-DUG BEHANDLING

Anti-fog coating
Anti-dug behandlingen forhindrer dug på indersiden af glasset i fugtige omgivelser eller ved store temperature forskelle f.eks. i en kold bil.

ANTI-REFLEKSBEHANDLING

Anti-reflective coating
Anti-refleksbehandlingen eliminerer generende reflekser på glassets bagside og sikrer optimale forhold for polaroidfiltret. Fås kun på vores polaroid glas.

HÆRDNING

Hard coating
Hærdning af glasset sikrer en stærkere overflade mere modstandsdygtig overfor ridser.

SMARTTOUCH


SmartTouch system på pege og tommelfinger for at optimere brugen af smartphones, tablets og andre lignende enheder med en touchscreen funktion.
Klik her for mere information.

Om Wiley X

I 1987 grundlagde den amerikanske veteran Myles Freeman Sr. Wiley X med en klar vision om at skabe verdens bedste sikkerhedsudstyr til militæret. Med tiden er virksomheden vokset og er blevet et af de førende brands. Vi anerkender også at nutidens livsstil udgør en konstant trussel mod vores øjnes sundhed, og det er derfor at vi har skabt nogle af de mest innovative, funktionelle og farvefremhævende solbriller i verden. Man kan roligt sige at sikkerhed er i vores DNA og at vi sætter standarderne for hvad du fortjener og kan forvente dig af dine sikkerheds- og solbriller.

Læs mere om Wiley X...

ISO 9001 Certificeret

© Wiley X, Inc.

WILEY X EUROPE LLC   |   SØNDERGADE 8-10   |   7570 VEMB   |   + 45 96 93 00 45   |   info@wileyx.eu