DanskTyskEngelsk
DanskTyskEngelsk
IGNITE Smoke Grey<br />Matte Black Frame
Stel
Et mat sort stel uden bling giver den perfekte brille til de som ønsker en “lidt” anonym” brille. Gummi fremstillet næsestykke og meget lav vægt gør denne brille til et sikkert sommerhit.

Glas
Absorberer alle farver ens, hvilket giver samme farveforståelse som uden solbriller. Perfekt til stærkt sollys. Maksimal reduktion af blænding.  Polykarbonat glas, som er et meget stærkt og splintfrit materiale. Brilleglassene er desuden behandlet med flere coatings, der gør dem modstandsdygtige over for ridser. Filtrerer 80-86% af det synlige lys. Beskytter mod alle skadelige UVA og UVB-stråler.
Vis mere

IGNITE Smoke Grey
Matte Black Frame

DKK 895,00 inkl. moms
  

På lager

Antal
Varenummer: ACIGN01
Specifikationer
EGENSKABERANSI HVPBallisticEN.166 SRX Ready
COATINGSHard Coating
BALLISTISK
GLASFARVESmoke Grey
STELFARVEMatte Black
STELSTØRRELSEMedium/large
STELMÅL65/18/125
TRANSMISSION15%
Idéer
Om Wiley X

I tre årtier har Wiley X været en stolt familie- og krigsveteranejet virksomhed. Som en af de førende producenter indenfor optisk teknologi, eksisterer Wiley X fordi de anerkender at nutidens livsstil udgør en konstant trussel mod øjnene. Alle Wiley X produkter udsættes for adskillige krævende tests for at kunne blive certificeret til EN.166 og ANSI Z87-1 – faktisk er Wiley X det eneste solbrillemærke i verden, hvis komplette kollektion er certificeret i henhold til EN.166 og ANSI Z87-1. Derudover har alle ballistiske brillemodeller også bestået militærets kraftige ballistiske anslagstest.


© 2020 Wiley X, Inc.

WILEY X EUROPE LLC   |   SØNDERGADE 8-10   |   7570 VEMB   |   + 45 96 93 00 45   |   info@wileyx.eu