DanskTyskEngelsk
DanskTyskEngelsk
GUARD ADV Smoke/Clear<br />Matte Black Frame
GUARD ADV Smoke/Clear<br />Matte Black Frame
GUARD ADV Smoke/Clear<br />Matte Black Frame
GUARD ADV Smoke/Clear<br />Matte Black Frame
Frame
Med Guard Advanced får du høj funktionalitet og holdbarhed. Vælg mellem brugen af brillestænger eller det elastiske hovedbånd afhængigt af den aktivitet, du engagerer dig i. Den har en stel løs bund og et unikt kliksystem i brillestellet, der gør det meget nemt at skifte linserne hvor end du er. De kurvede WX brillestænger leverer en sikker og komfortabel oplevelse følelse der tillader hurtige bevægelser uden at gå på kompromis med den sikkerhed brillen leverer.

Clear Lens
Beskytter dine øjne og øjenomgivelserne. Polykarbonat glas er et meget stærkt og splintfrit materiale. Brilleglassene er desuden behandlet med flere coatings, der gør dem modstandsdygtige over for ridser. Den maksimale lysgennemgang sørger for at du oplever omgivelsernes faktiske farver. Gode i overskyede omgivelser, ved daggry, i skumringen og ved indendørs brug. Filtrerer 11% af det synlige lys. Beskytter mod alle skadelige UVA og UVB-stråler.

Smoke Grey
Absorberer alle farver ens, hvilket giver samme farveforståelse som uden solbriller. Perfekt til stærkt sollys. Maksimal reduktion af blænding.  Polykarbonat glas, som er et meget stærkt og splintfrit materiale. Brilleglassene er desuden behandlet med flere coatings, der gør dem modstandsdygtige over for ridser. Filtrerer 80-86% af det synlige lys. Beskytter mod alle skadelige UVA og UVB-stråler.
Vis mere

GUARD ADV Smoke/Clear
Matte Black Frame

DKK 1.045,00 inkl. moms
  

På lager (Afsendes indenfor 24 timer*)

Antal
Varenummer: 4004
Specifikationer
EGENSKABERANSI HVPEN.166 F
COATINGSHard Coating
SPEC SHEETGuard Adv
Specifications Sheet
BALLISTISK
GLASFARVESmoke Grey + Clear
STELFARVEMatte Black
STELSTØRRELSEMedium/large
STELMÅL77/12/120
TRANSMISSIONSG: 15% / CL: 90%
Idéer
Om Wiley X

I tre årtier har Wiley X været en stolt familie- og krigsveteranejet virksomhed. Som en af de førende producenter indenfor optisk teknologi, eksisterer Wiley X fordi de anerkender at nutidens livsstil udgør en konstant trussel mod øjnene. Alle Wiley X produkter udsættes for adskillige krævende tests for at kunne blive certificeret til EN.166 og ANSI Z87-1 – faktisk er Wiley X det eneste solbrillemærke i verden, hvis komplette kollektion er certificeret i henhold til EN.166 og ANSI Z87-1. Derudover har alle ballistiske brillemodeller også bestået militærets kraftige ballistiske anslagstest.


© 2019 Wiley X, Inc.

WILEY X EUROPE LLC   |   SØNDERGADE 8-10   |   7570 VEMB   |   + 45 96 93 00 45   |   info@wileyx.eu