DanskTyskEngelsk
DanskTyskEngelsk
GRAVITY Smoke Grey<br />Matte Black Frame
Stel
Et populært Climate Control stel med tynde, komfortable og gummibelagte stænger samt næsestykke. Det sportslige design af WX GRAVITY bakkes op af et stærkt og fleksibelt nylon stel, som inkluderer det aftagelige skum der stopper alt fra vind og støv til generende baggrundslys præcis som en goggle ville gøre det.

Glas
Smoke Grey glas leverer optimal afskærmning fra solens skarpe lys og er derfor det perfekte valg på en solskinsdag uanset årstid. Smoke Grey er vores version af det klassiske solbrilleglas bare med splintfri teknologi og forbedret optik der ikke forvrænger dit syn eller farverne i naturen. Certificeret i henhold til den europæiske lov for sikkerhedsbriller EN.166.
Vis mere

GRAVITY Smoke Grey
Matte Black Frame

DKK 1.095,00 inkl. moms
  

På lager

Antal
Varenummer: CCGRA01
Specifikationer
EGENSKABERANSI HVPEN.166 FRX Rim SystemRX Ready
COATINGSHard CoatingAnti Fog
GASKET
GLASFARVESmoke Grey
STELFARVEMatte Black Black Ops
STELSTØRRELSEMedium-large
STELMÅL63/17/119
TRANSMISSION14% - 20%
Om Wiley X

I tre årtier har Wiley X været en stolt familie- og krigsveteranejet virksomhed. Som en af de førende producenter indenfor optisk teknologi, eksisterer Wiley X fordi de anerkender at nutidens livsstil udgør en konstant trussel mod øjnene. Alle Wiley X produkter udsættes for adskillige krævende tests for at kunne blive certificeret til EN.166 og ANSI Z87-1 – faktisk er Wiley X det eneste solbrillemærke i verden, hvis komplette kollektion er certificeret i henhold til EN.166 og ANSI Z87-1. Derudover har alle ballistiske brillemodeller også bestået militærets kraftige ballistiske anslagstest.


© 2020 Wiley X, Inc.

WILEY X EUROPE LLC   |   SØNDERGADE 8-10   |   7570 VEMB   |   + 45 96 93 00 45   |   info@wileyx.eu