DanskTyskEngelsk
DanskTyskEngelsk
WX GRAVITY, Glas: Grå, Stel: Mat Sort
WX GRAVITY, Glas: Grå, Stel: Mat Sort
WX GRAVITY, Glas: Grå, Stel: Mat Sort
WX GRAVITY, Glas: Grå, Stel: Mat Sort
WX GRAVITY, Glas: Grå, Stel: Mat Sort
WX GRAVITY, Glas: Grå, Stel: Mat Sort
En styrke man aldrig skal tvivle på!
WX GRAVITY er udstyret med alle de funktioner som du skal bruge for at kontrollere din færden ud i verden. En let vinklet kant på stellet og teksturerede detaljer på de gummibelagte stænger er diskrete og raffinerede designelementer, som giver et moderne udtryk. Med et stel der passer behageligt på de fleste hovedstørrelser og -former, de gummibelagte næsepuder, den inkluderede T-Peg Strap og den aftagelige gasket (Facial Cavity™ Seal), der blokerer støv og vind, er du sikret ekstra beskyttelse. Som ved alle modeller fra vores Climate Control serie kan en floating gasket (Facial Cavity™ Seal) tilkøbes til WX GRAVITY, som sikrer at brillen ikke synker, hvis den tabes i vand*. Med WX GRAVITY vil din solbrille forblive hos dig, lige hvor den skal være.

GLAS: Grå
De grå glas absorberer alle farver jævnt, så du bevarer den samme farveopfattelse, som uden brug af solbriller. De er perfekte under lyse lysforhold, da de sikrer en maksimal reduktion af genskær, og er ideelle til alle udendørsaktiviteter i solrigt vejr, inklusiv golf, løb og cykling.
100% UVA/UVB beskyttelse
Basis glasfarve: Grå

HIGHLIGHTS:
Leash Cord, T-Peg Elastic Strap, Aftagelig Facial Cavity™ Seal, Gummibelagte Stænger, Gummibelagte Næsepuder

STYRKEGLAS:
Kan laves med styrkeglas. Alt du skal gøre er at finde en Wiley X forhandler nær dig, som kan hjælpe dig med at lave styrkeglas. Så nemt er det.

*Den øgede vægt ved styrkebriller kan have en effekt på floating gaskettens opdriftsegenskaber.
Vis mere

WX GRAVITYGlas: GråStel: Mat Sort

DKK 1.095,00 inkl. moms
  

På lager (Afsendes inden for 24 timer*)

Antal
Varenummer: CCGRA01
Specifikationer
EGENSKABERANSI HVPBallistiskEN.166 FAftagelig Facial Cavity™ SealForberedt til Styrkeglas
OVERFLADEBEHANDLINGERHærdningAnti-Dug
GLASFARVEGrå
STELFARVEMat Sort
STELSTØRRELSEMedium - Large
STELMÅL63 / 17 / 119
LYSTRANSMISSION15%
Om Wiley X

I tre årtier har Wiley X været en stolt familie- og krigsveteranejet virksomhed. Som en af de førende producenter indenfor optisk teknologi, eksisterer Wiley X fordi de anerkender at nutidens livsstil udgør en konstant trussel mod øjnene. Alle Wiley X produkter udsættes for adskillige krævende tests for at kunne blive certificeret til EN.166 og ANSI Z87-1 – faktisk er Wiley X det eneste solbrillemærke i verden, hvis komplette kollektion er certificeret i henhold til EN.166 og ANSI Z87-1. Derudover har alle ballistiske brillemodeller også bestået militærets kraftige ballistiske anslagstest.


© Wiley X, Inc.

WILEY X EUROPE LLC   |   SØNDERGADE 8-10   |   7570 VEMB   |   + 45 96 93 00 45   |   info@wileyx.eu