DanskTyskEngelsk
DanskTyskEngelsk
WX GRAVITY, Glas: Polaroid Blå Spejl, Stel: Transparent Sort
Stel
Et populært Climate Control stel med tynde, komfortable og gummibelagte stænger samt næsestykke. Det sportslige design af WX GRAVITY bakkes op af et stærkt og fleksibelt nylon stel, som inkluderer det aftagelige skum der stopper alt fra vind til generende baggrundslys, hvilket giver optimale forhold for fuld udnyttelse af polaroidglassets egenskaber. Skum indsatsen giver dig en brille og en goggle i en og samme brille. Den nærmest transparente Crystal Black farve afslører enhver detalje på stellet.

Glas
Det polariserede glas udelukker forstyrrende refleksioner fra vandrette flader. Det giver brugeren et skarpere syn, kontrasterne bliver klarere, farveopfattelsen bedre og ikke mindst virker synet mere afslappet og komfortabel. Wiley X´s polariserede solglas fjerner genskær, hvilket gør glasset perfekt egnet til bilkørsel, fiskeri, ski- og vandsport og andre frilufts aktiviteter.

Wiley X Filter 8TM Polarized Blue Mirror (Green) polycarbonat glas tilbyder et klart og mere komfortabelt syn. Det blå spejl reflekterer lyset og reducerer blænding. Ideel glas til ekstreme lysforhold ved ski og vandsport. Wiley X´s polariserende solglas tilbyder yderligere 100% UV beskyttelse, det er vandafvisende, antireflekterende og T-ShellTM behandlingen gør glasset modstandsdygtig over for ridser.

Styrkeglas
Alle Wiley X briller kan laves med styrkeglas. Alt du skal gøre er at finde en Wiley X forhandler nær dig, som kan hjælpe dig med at lave styrkeglas. Så nemt er det.
Find din nærmeste Wiley X forhandler her.
Vis mere

WX GRAVITYGlas: Polaroid Blå SpejlStel: Transparent Sort

DKK 1.495,00 inkl. moms
  

På lager (Afsendes inden for 24 timer*)

Antal
Varenummer: CCGRA04
Specifikationer
EGENSKABERANSI HVPEN.166 FPolaroidAftagelig Facial Cavity™ SealForberedt til Styrkeglas
OVERFLADEBEHANDLINGERHærdningHydrofobiskAnti-Refleks
GLASFARVECAPTIVATE™ Polaroid Blå Spejl
STELFARVETransparent Sort
STELSTØRRELSEMedium - Large
STELMÅL63 / 17 / 119
LYSTRANSMISSION12%
Idéer
Om Wiley X

I tre årtier har Wiley X været en stolt familie- og krigsveteranejet virksomhed. Som en af de førende producenter indenfor optisk teknologi, eksisterer Wiley X fordi de anerkender at nutidens livsstil udgør en konstant trussel mod øjnene. Alle Wiley X produkter udsættes for adskillige krævende tests for at kunne blive certificeret til EN.166 og ANSI Z87-1 – faktisk er Wiley X det eneste solbrillemærke i verden, hvis komplette kollektion er certificeret i henhold til EN.166 og ANSI Z87-1. Derudover har alle ballistiske brillemodeller også bestået militærets kraftige ballistiske anslagstest.


© Wiley X, Inc.

WILEY X EUROPE LLC   |   SØNDERGADE 8-10   |   7570 VEMB   |   + 45 96 93 00 45   |   info@wileyx.eu