DanskTyskEngelsk
DanskTyskEngelsk
GRAVITY Light Adjusting Grey<br />Matte Black Frame
Stel
Et populært Climate Control stel med tynde, komfortable og gummibelagte stænger samt næsestykke. Det sportslige design af WX GRAVITY bakkes op af et stærkt og fleksibelt nylon stel, som inkluderer det aftagelige skum der stopper alt fra vind til generende baggrundslys. Skum indsatsen giver dig en brille og en goggle i en og samme model.

Glas
Light Adjusting Grey (farveskiftende grå) glas fra Wiley X bliver mørkere i takt med mængden af solens UV stråler. Den smarte farveskiftende teknologi giver optimal optisk ydeevne fra morgen til aften. Certificeret i henhold til den europæiske lov for sikkerhedsbriller med splintfri glas og 100 % UV beskyttelse, kan du med dette par briller koncentrere dig om vejen eller arbejdet foran dig.
Vis mere

GRAVITY Light Adjusting Grey
Matte Black Frame

DKK 1.495,00 inkl. moms
  

På lager (Afsendes indenfor 24 timer*)

Antal
Varenummer: CCGRA05
Specifikationer
EGENSKABERANSI HVPEN.166 FRX Rim SystemRX Ready
COATINGSHard CoatingAnti Fog
GASKET
GLASFARVELight Adjusting Grey
STELFARVEGloss Black
STELSTØRRELSEMedium-large
STELMÅL63/17/119
TRANSMISSION85% to 15% (in sunlight)
Idéer
Om Wiley X

I tre årtier har Wiley X været en stolt familie- og krigsveteranejet virksomhed. Som en af de førende producenter indenfor optisk teknologi, eksisterer Wiley X fordi de anerkender at nutidens livsstil udgør en konstant trussel mod øjnene. Alle Wiley X produkter udsættes for adskillige krævende tests for at kunne blive certificeret til EN.166 og ANSI Z87-1 – faktisk er Wiley X det eneste solbrillemærke i verden, hvis komplette kollektion er certificeret i henhold til EN.166 og ANSI Z87-1. Derudover har alle ballistiske brillemodeller også bestået militærets kraftige ballistiske anslagstest.


© 2019 Wiley X, Inc.

WILEY X EUROPE LLC   |   SØNDERGADE 8-10   |   7570 VEMB   |   + 45 96 93 00 45   |   info@wileyx.eu