DanskTyskEngelsk
DanskTyskEngelsk
GOGGLES
TESTS
GLASTYPE
STELFARVE
FUNKTIONER
PASFORM
HOVEDSTØRRELSE
WX MODELLER

GOGGLES

DEN BEDSTE BESKYTTELSE GIVER KAMPKLAR PRÆCISION!

De modige mænd og kvinder ved fronten har stolet på Wiley X i mere end 30 år. Vores højeffektive taktiske Goggles giver maksimum beskyttelse og god komfort - Skabt til at beskytte soldater under de hårdeste forhold er Wiley X’ Goggles anerkendt af væbnede styrker verden over.

De banebrydende Goggles når nye højder af alsidighed og klarhed med styrkeindsatsen, som sikrer et optimalt syn ved brug af Gogglen. Modellerne kommer også med udskiftelige glas, så du kan tilpasse dig enhver kampsituation du møder, om det er på slagmarken, airsoft- eller hardballbanen. Wiley X Goggles sikrer, at de som beskytter os, er udstyret med det bedst mulige beskyttelsesudstyr.    

Om Wiley X

I 1987 grundlagde den amerikanske veteran Myles Freeman Sr. Wiley X med en klar vision om at skabe verdens bedste sikkerhedsudstyr til militæret. Med tiden er virksomheden vokset og er blevet et af de førende brands. Vi anerkender også at nutidens livsstil udgør en konstant trussel mod vores øjnes sundhed, og det er derfor at vi har skabt nogle af de mest innovative, funktionelle og farvefremhævende solbriller i verden. Man kan roligt sige at sikkerhed er i vores DNA og at vi sætter standarderne for hvad du fortjener og kan forvente dig af dine sikkerheds- og solbriller.

Læs mere om Wiley X...

ISO 9001 Certificeret

© Wiley X, Inc.

WILEY X EUROPE LLC   |   SØNDERGADE 8-10   |   7570 VEMB   |   + 45 96 93 00 45   |   info@wileyx.eu