DanskTyskEngelsk
DanskTyskEngelsk
GOGGLES
Certificeringer
GLASTYPE
STELFARVE
STEL TYPE
FUNKTIONER
HOVEDSTØRRELSE
Modeller

GOGGLES

BEDSTE BESKYTTELSE GIVER KAMPKLAR PRÆCISION

Wiley X’s taktiske goggles giver maksimum beskyttelse og god komfort, og de er anerkendt af væbnede styrker verden over.

Disse banebrydende goggles når nye højder af alsidighed og klarhed med Wiley X’s styrkeglas indsats. Problemfrit kan indsatsen flyttes fra en goggle til nogle udvalgte ballistiske solbriller i CHANGEABLE serien, og derved er brugeren dækket ind under en bred vifte af aktiviteter og situationer.

Om Wiley X

I tre årtier har Wiley X været en stolt familie- og krigsveteranejet virksomhed. Som en af de førende producenter indenfor optisk teknologi, eksisterer Wiley X fordi de anerkender at nutidens livsstil udgør en konstant trussel mod øjnene. Alle Wiley X produkter udsættes for adskillige krævende tests for at kunne blive certificeret til EN.166 og ANSI Z87-1 – faktisk er Wiley X det eneste solbrillemærke i verden, hvis komplette kollektion er certificeret i henhold til EN.166 og ANSI Z87-1. Derudover har alle ballistiske brillemodeller også bestået militærets kraftige ballistiske anslagstest.


© Wiley X, Inc.

WILEY X EUROPE LLC   |   SØNDERGADE 8-10   |   7570 VEMB   |   + 45 96 93 00 45   |   info@wileyx.eu