DanskTyskEngelsk
DanskTyskEngelsk

Gaskets

Click A.I.R. Gasket
Med CLICK A.I.R. gasket teknologien giver Wiley X dig nye muligheder og fordele. Ligesom vores almindelige skum gaskets er CLICK A.I.R. gasketten designet til at beskytte øjnene mod irritationer som støv og vind, ved at skabe en effektiv skumbarriere. Men, med dette design er det nu muligt at åbne barrieren, for at tillade luftstrøm. Ved et klik på en knap åbnes CLICK A.I.R. gasketten (A.I.R. = Air Intake Regulation) så luft kan strømme gennem gasketten, ventilere brillerne effektivt og dermed eliminere eventuelle problemer med dug. Klik og åben op for ventilationen eller luk gasketten for en lufttæt barriere – det er helt op til dig.

Facial Cavity™ Seal
Ved brug af Wiley X’s aftagelige skumgasket (Facial Cavity™ Seal) med indbygget Top Down™ Ventilationssystem beskyttes øjnene mod støv, pollen og vind, som på lang sigt kan forårsage øjenirritation og lidelser såsom Sjögren’s Syndrom (tørre øjne).

Skumindsatsen blokerer lysindfald fra oven og siderne, og den øger derfor den optiske klarhed ved brug af alle glasfarver og typer, navnlig polaroid glas. Facial Cavity™ Seal stort set findes i alle Climate Control Seriens modeller.


Om Wiley X

I 1987 grundlagde den amerikanske veteran Myles Freeman Sr. Wiley X med en klar vision om at skabe verdens bedste sikkerhedsudstyr til militæret. Med tiden er virksomheden vokset og er blevet et af de førende brands. Vi anerkender også at nutidens livsstil udgør en konstant trussel mod vores øjnes sundhed, og det er derfor at vi har skabt nogle af de mest innovative, funktionelle og farvefremhævende solbriller i verden. Man kan roligt sige at sikkerhed er i vores DNA og at vi sætter standarderne for hvad du fortjener og kan forvente dig af dine sikkerheds- og solbriller.

Læs mere om Wiley X...


© Wiley X, Inc.

WILEY X EUROPE LLC   |   SØNDERGADE 8-10   |   7570 VEMB   |   + 45 96 93 00 45   |   info@wileyx.eu