DanskTyskEngelsk
DanskTyskEngelsk

Forfalskninger/Bedrageri

Vi vil gerne advare dig mod forfalskninger/bedrageri på nettet. Wiley X kører med en nultolerance-politik, hvad angår forfalskninger og bedrageri. Vi er bekendt med den nuværende forekomst af forfalskninger og svindelforsøg, som vores juridiske afdeling arbejder på at eliminere hurtigst muligt.

Wiley X er et Premium Brand og får du tilbudt nye Wiley X varer til en unaturlig lav pris, beder vi dig være kritisk overfor oprigtighed og kvaliteten bag produktet. Husk altid at være ekstra forsigtig, når du køber en "billig vare". Ofte er tilbuddet for godt til at være sandt, og du bør ligeledes være opmærksom på, at din bankkonto ikke bliver misbrugt.

Giv os venligst besked på e-mailadressen info@wileyx.eu hvis du oplever disse tendenser. Når du sender os en mail, bedes du vedhæfte et billede af det kopiprodukt, du har købt, samt butikkens fysiske adresse/URL.

Tak.

Om Wiley X

I 1987 grundlagde den amerikanske veteran Myles Freeman Sr. Wiley X med en klar vision om at skabe verdens bedste sikkerhedsudstyr til militæret. Med tiden er virksomheden vokset og er blevet et af de førende brands. Vi anerkender også at nutidens livsstil udgør en konstant trussel mod vores øjnes sundhed, og det er derfor at vi har skabt nogle af de mest innovative, funktionelle og farvefremhævende solbriller i verden. Man kan roligt sige at sikkerhed er i vores DNA og at vi sætter standarderne for hvad du fortjener og kan forvente dig af dine sikkerheds- og solbriller.

Læs mere om Wiley X...


© Wiley X, Inc.

WILEY X EUROPE LLC   |   SØNDERGADE 8-10   |   7570 VEMB   |   + 45 96 93 00 45   |   info@wileyx.eu