DanskTyskEngelsk
DanskTyskEngelsk

Forfalskninger/Bedrageri

Vi vil gerne advare dig mod forfalskninger/bedrageri på nettet. Wiley X kører med en nultolerance-politik, hvad angår forfalskninger og bedrageri. Vi er bekendt med den nuværende forekomst af forfalskninger og svindelforsøg, som vores juridiske afdeling arbejder på at eliminere hurtigst muligt.

Wiley X er et Premium Brand og får du tilbudt nye Wiley X varer til en unaturlig lav pris, beder vi dig være kritisk overfor oprigtighed og kvaliteten bag produktet. Husk altid at være ekstra forsigtig, når du køber en "billig vare". Ofte er tilbuddet for godt til at være sandt, og du bør ligeledes være opmærksom på, at din bankkonto ikke bliver misbrugt.

Giv os venligst besked på e-mailadressen info@wileyx.eu hvis du oplever disse tendenser. Når du sender os en mail, bedes du vedhæfte et billede af det kopiprodukt, du har købt, samt butikkens fysiske adresse/URL.

Tak.

Om Wiley X

I tre årtier har Wiley X været en stolt familie- og krigsveteranejet virksomhed. Som en af de førende producenter indenfor optisk teknologi, eksisterer Wiley X fordi de anerkender at nutidens livsstil udgør en konstant trussel mod øjnene. Alle Wiley X produkter udsættes for adskillige krævende tests for at kunne blive certificeret til EN.166 og ANSI Z87-1 – faktisk er Wiley X det eneste solbrillemærke i verden, hvis komplette kollektion er certificeret i henhold til EN.166 og ANSI Z87-1. Derudover har alle ballistiske brillemodeller også bestået militærets kraftige ballistiske anslagstest.


© Wiley X, Inc.

WILEY X EUROPE LLC   |   SØNDERGADE 8-10   |   7570 VEMB   |   + 45 96 93 00 45   |   info@wileyx.eu