DanskTyskEngelsk
DanskTyskEngelsk

Floating Facial Cavity™ Seal

Aftagelig og behagelig. Wiley X's flydende skumgasket er nem at klikke af og på i briller fra vores innovative Climate Control serie. Denne unikke technologi forhindrer dine briller fra at synke hvis du skulle være så uheldig at tabe dem i vandet. Samtidig beskyttes øjnene mod støv, pollen og vind.

Skumindsatsen blokerer også lysindfald fra oven og siderne, og den øger derfor den optiske klarhed ved brug af alle glasfarver og typer, navnlig polaroid glas.

*BEMÆRK VENLIGST Bruger du briller med styrkeglas kan vægten på disse påvirke flyde-egenskaberne på denne gasket.
Vi anbefaler derfor på det kraftigste at du tester din WX receptbrille, monteret med Floating Gasket, i et sikkert miljø, før du tager dem med på eventyr udendørs.

Findes i udvalgte modeller fra vores Climate Control Serie.

Om Wiley X

I tre årtier har Wiley X været en stolt familie- og krigsveteranejet virksomhed. Som en af de førende producenter indenfor optisk teknologi, eksisterer Wiley X fordi de anerkender at nutidens livsstil udgør en konstant trussel mod øjnene. Alle Wiley X produkter udsættes for adskillige krævende tests for at kunne blive certificeret til EN.166 og ANSI Z87-1 – faktisk er Wiley X det eneste solbrillemærke i verden, hvis komplette kollektion er certificeret i henhold til EN.166 og ANSI Z87-1. Derudover har alle ballistiske brillemodeller også bestået militærets kraftige ballistiske anslagstest.


© Wiley X, Inc.

WILEY X EUROPE LLC   |   SØNDERGADE 8-10   |   7570 VEMB   |   + 45 96 93 00 45   |   info@wileyx.eu