DanskTyskEngelsk
DanskTyskEngelsk

Floating Facial Cavity™ Seal

Aftagelig og behagelig. Wiley X's flydende skumgasket er nem at klikke af og på i briller fra vores innovative Climate Control serie. Denne unikke technologi forhindrer dine briller fra at synke hvis du skulle være så uheldig at tabe dem i vandet. Samtidig beskyttes øjnene mod støv, pollen og vind.

Skumindsatsen blokerer også lysindfald fra oven og siderne, og den øger derfor den optiske klarhed ved brug af alle glasfarver og typer, navnlig polaroid glas.

*BEMÆRK VENLIGST Bruger du briller med styrkeglas kan vægten på disse påvirke flyde-egenskaberne på denne gasket.
Vi anbefaler derfor på det kraftigste at du tester din WX receptbrille, monteret med Floating Gasket, i et sikkert miljø, før du tager dem med på eventyr udendørs.

Findes i udvalgte modeller fra vores Climate Control Serie.

Om Wiley X

I 1987 grundlagde den amerikanske veteran Myles Freeman Sr. Wiley X med en klar vision om at skabe verdens bedste sikkerhedsudstyr til militæret. Med tiden er virksomheden vokset og er blevet et af de førende brands. Vi anerkender også at nutidens livsstil udgør en konstant trussel mod vores øjnes sundhed, og det er derfor at vi har skabt nogle af de mest innovative, funktionelle og farvefremhævende solbriller i verden. Man kan roligt sige at sikkerhed er i vores DNA og at vi sætter standarderne for hvad du fortjener og kan forvente dig af dine sikkerheds- og solbriller.

Læs mere om Wiley X...


© Wiley X, Inc.

WILEY X EUROPE LLC   |   SØNDERGADE 8-10   |   7570 VEMB   |   + 45 96 93 00 45   |   info@wileyx.eu