DanskTyskEngelsk
DanskTyskEngelsk
FLASH Frame Front<br />Rock Candy Pink
Kun stel
Det lyserøde stel med det hvide næsestykke og stænger er det oplagte valg til den lyserøde pige. Stellet henvender sig til alle aktive børn, der dyrker deres yndlings fritidsaktivitet. Wiley X FLASH sportsbrillen er et indfattet stel, som fås i 4 fantastiske varianter og er den mindste model i Youth Force™  kollektionen. Alle Youth Force™ modeller er velegnede til fodbold, basketball, volleyball, racquetball, squash, badminton, paddleball, tennis, håndbold og mange andre aktiviteter.
Vis mere

FLASH Frame Front
Rock Candy Pink

DKK 499,00 inkl. moms
  

På lager

Antal
Varenummer: YFFLA01FF
Specifikationer
GLASFARVEClear
STELFARVEROCK CANDY PINK
STELSTØRRELSEYoung Small
STELMÅL48/17/-
TRANSMISSION90%
 


Youth Force™ sportsbrilleserien til børn og unge er certificeret efter den strenge sikkerhedsstandard ASTM F803. For at kunne bestå High Velocity Impact Resistance testen, som er en del af ASTM F803 Standarden, skal stel og glas modstå projektiler på 40 mm til 65,1 mm affyret med en hastighed på 150 km/t.

Brillerne skal også bestå test for optisk ydelse herunder refraktiv tolerance, bygningsfejl, ubalance i styrker, prisme afvigelser og flere andre faktorer.
Om Wiley X

I tre årtier har Wiley X været en stolt familie- og krigsveteranejet virksomhed. Som en af de førende producenter indenfor optisk teknologi, eksisterer Wiley X fordi de anerkender at nutidens livsstil udgør en konstant trussel mod øjnene. Alle Wiley X produkter udsættes for adskillige krævende tests for at kunne blive certificeret til EN.166 og ANSI Z87-1 – faktisk er Wiley X det eneste solbrillemærke i verden, hvis komplette kollektion er certificeret i henhold til EN.166 og ANSI Z87-1. Derudover har alle ballistiske brillemodeller også bestået militærets kraftige ballistiske anslagstest.


© 2020 Wiley X, Inc.

WILEY X EUROPE LLC   |   SØNDERGADE 8-10   |   7570 VEMB   |   + 45 96 93 00 45   |   info@wileyx.eu