DanskTyskEngelsk
DanskTyskEngelsk
FLASH Clear<br />Graphite/Black Frame
FLASH Clear<br />Graphite/Black Frame
FLASH Clear<br />Graphite/Black Frame
FLASH Clear<br />Graphite/Black Frame
Sportsbrillen til det aktive barn
Det grafit grå stel med det sorte næse stykke og stænger er med sit klassiske look en sikker vinder hos alle børn, ligegyldigt hvilken fritidsaktivitet, der udøves. Wiley X FLASH sportsbrillen er et indfattet stel, som fås i 4 fantastiske varianter og er den mindste model i Youth Force™ kollektionen.
Alle Youth Force™ modeller er velegnede til fodbold, basketball, volleyball, racquetball, squash, badminton, paddleball, tennis, håndbold og mange andre aktiviteter.

Glas
Beskytter dine øjne og øjenomgivelserne. Polykarbonat glas er et meget stærkt og splintfrit materiale. Brilleglassene er desuden behandlet med flere coatings, der gør dem modstandsdygtige over for ridser. Den maksimale lysgennemgang sørger for at du oplever omgivelsernes faktiske farver. Gode i overskyede omgivelser, ved daggry, i skumringen og ved indendørs brug. Filtrerer 11% af det synlige lys. Beskytter mod alle skadelige UVA og UVB-stråler.
Vis mere

FLASH Clear
Graphite/Black Frame

DKK 1.095,00 inkl. moms
  

På lager (Afsendes indenfor 24 timer*)

Antal
Varenummer: YFFLA03
Specifikationer
EGENSKABERASTMRX Ready
COATINGSHard Coating
GLASFARVEClear
STELFARVEGraphite/Balck
STELSTØRRELSEYoung Small
STELMÅL48/17/125
TRANSMISSION90%
 


Youth Force™ sportsbrilleserien til børn og unge er certificeret efter den strenge sikkerhedsstandard ASTM F803. For at kunne bestå High Velocity Impact Resistance testen, som er en del af ASTM F803 Standarden, skal stel og glas modstå projektiler på 40 mm til 65,1 mm affyret med en hastighed på 150 km/t.

Brillerne skal også bestå test for optisk ydelse herunder refraktiv tolerance, bygningsfejl, ubalance i styrker, prisme afvigelser og flere andre faktorer.
Idéer
Om Wiley X

I tre årtier har Wiley X været en stolt familie- og krigsveteranejet virksomhed. Som en af de førende producenter indenfor optisk teknologi, eksisterer Wiley X fordi de anerkender at nutidens livsstil udgør en konstant trussel mod øjnene. Alle Wiley X produkter udsættes for adskillige krævende tests for at kunne blive certificeret til EN.166 og ANSI Z87-1 – faktisk er Wiley X det eneste solbrillemærke i verden, hvis komplette kollektion er certificeret i henhold til EN.166 og ANSI Z87-1. Derudover har alle ballistiske brillemodeller også bestået militærets kraftige ballistiske anslagstest.


© 2019 Wiley X, Inc.

WILEY X EUROPE LLC   |   SØNDERGADE 8-10   |   7570 VEMB   |   + 45 96 93 00 45   |   info@wileyx.eu