DanskTyskEngelsk
DanskTyskEngelsk
FISKERI & VANDSPORT
Certificeringer
GLASTYPE
STELFARVE
GLASFARVE
STEL TYPE
FUNKTIONER
HOVEDSTØRRELSE
Modeller

FISKERI & VANDSPORT

Er du passioneret lystfisker eller sejler er en god polaroid solbrille en essentiel del af dit udstyr. Wiley X fremstiller nogle af verdens bedste polaroid solbriller og er den eneste solbrilleproducent, der certificerer alle solbriller efter både de amerikanske og europæiske sikkerhedsnormer.

Wiley X’s unikke Filter 8TM teknologi kombinerer 8 lag af linseteknologi, hvilket sikrer 100 % polarisation i hele glassets levetid. Polaroid filtret giver ekstra komfort for dine øjne og blokerer de reflekterende solstråler fra vandoverfladen eller fra for eksempel en våd landevej. Med et par Wiley X solbriller er dine øjne også sikret mod vildtfarende fiskekroge, reb, flagspil eller andre potentielt farlige objekter – så forlanger du det bedste af dit udstyr, så vælg en polaroid solbrille fra Wiley X.

Om Wiley X

I tre årtier har Wiley X været en stolt familie- og krigsveteranejet virksomhed. Som en af de førende producenter indenfor optisk teknologi, eksisterer Wiley X fordi de anerkender at nutidens livsstil udgør en konstant trussel mod øjnene. Alle Wiley X produkter udsættes for adskillige krævende tests for at kunne blive certificeret til EN.166 og ANSI Z87-1 – faktisk er Wiley X det eneste solbrillemærke i verden, hvis komplette kollektion er certificeret i henhold til EN.166 og ANSI Z87-1. Derudover har alle ballistiske brillemodeller også bestået militærets kraftige ballistiske anslagstest.


© 2020 Wiley X, Inc.

WILEY X EUROPE LLC   |   SØNDERGADE 8-10   |   7570 VEMB   |   + 45 96 93 00 45   |   info@wileyx.eu