DanskTyskEngelsk
DanskTyskEngelsk
TESTS
GLASTYPE
STELFARVE
FUNKTIONER
PASFORM
HOVEDSTØRRELSE
WX MODELLER

FISKERI

Solrige dage, det bølgende hav, den stille sø eller den rislende å. Hvor end du elsker at fiske så har Wiley X den ideelle solbrille til dig. Wiley X fremstiller nogle af verdens bedste polaroid solbriller og med vores CAPTIVATE™ Polaroid teknologi sætter vi standarden. Glassene sikrer optimal komfort for dine øjne samtidig med, at det blokerer de reflekterende solstråler fra vandoverfladen fra.

Dertil får du ikke en bedre farveoplevelse end med vores revolutionerende CAPTIVATE™ Polaroid teknologi. Det fremhæver farver. Det frafiltrerer det skadelige blå lys (HEV) og sikrer dermed bedre klarhed og øger dit dybdesyg, og det øger kontraster, hvilket samlet giver dig den ultimative synsoplevelse, så du kan gå efter den store fangst.

Så hvis du forlanger det bedste af dit fiskeudstyr, så er du kommet til det rette sted.

Forrige side12Næste side
Forrige side12Næste side
Om Wiley X

I 1987 grundlagde den amerikanske veteran Myles Freeman Sr. Wiley X med en klar vision om at skabe verdens bedste sikkerhedsudstyr til militæret. Med tiden er virksomheden vokset og er blevet et af de førende brands. Vi anerkender også at nutidens livsstil udgør en konstant trussel mod vores øjnes sundhed, og det er derfor at vi har skabt nogle af de mest innovative, funktionelle og farvefremhævende solbriller i verden. Man kan roligt sige at sikkerhed er i vores DNA og at vi sætter standarderne for hvad du fortjener og kan forvente dig af dine sikkerheds- og solbriller.

Læs mere om Wiley X...

ISO 9001 Certificeret

© Wiley X, Inc.

WILEY X EUROPE LLC   |   SØNDERGADE 8-10   |   7570 VEMB   |   + 45 96 93 00 45   |   info@wileyx.eu