DanskTyskEngelsk
DanskTyskEngelsk
ECHO Clear<br />Gloss Black Frame
Stel
Et stort Climate Control stel med aftageligt skum (Facial CavityTM Seal) og gummibelagte stænger samt næsestykke, der sikrer en behagelig og sikker pasform. Kurven på stellet lukker et minimum af lys ind og forbedrer dine øjnes komfort under de mest krævende forhold. WX ECHO er fremstillet i fleksibelt og hårdfør TriloidTM nylon.

Glas
Et klart glas med maksimal lysgennemtrængning ideelt til overskyet vejr samt svage lysforhold, men også til brug som sikkerhedsbrille på jobbet. Certificeret efter den europæiske lovgivning for sikkerhedsbriller og med 100 % UV beskyttelse.
Vis mere

ECHO Clear
Gloss Black Frame

Før DKK 1.095,00
DKK 438,00 inkl. moms
Spar DKK 657,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
  

På lager (Afsendes inden for 24 timer*)

Antal
Varenummer: CCECH03
Specifikationer
EGENSKABERANSI HVPEN.166 FRX Rim SystemRX Ready
COATINGSHard CoatingAnti Fog
GASKET
GLASFARVEClear
STELFARVEGloss Black
STELSTØRRELSEMedium-large
STELMÅL68/18/115
TRANSMISSION90%
Idéer
Om Wiley X

I tre årtier har Wiley X været en stolt familie- og krigsveteranejet virksomhed. Som en af de førende producenter indenfor optisk teknologi, eksisterer Wiley X fordi de anerkender at nutidens livsstil udgør en konstant trussel mod øjnene. Alle Wiley X produkter udsættes for adskillige krævende tests for at kunne blive certificeret til EN.166 og ANSI Z87-1 – faktisk er Wiley X det eneste solbrillemærke i verden, hvis komplette kollektion er certificeret i henhold til EN.166 og ANSI Z87-1. Derudover har alle ballistiske brillemodeller også bestået militærets kraftige ballistiske anslagstest.


© Wiley X, Inc.

WILEY X EUROPE LLC   |   SØNDERGADE 8-10   |   7570 VEMB   |   + 45 96 93 00 45   |   info@wileyx.eu