DanskTyskEngelsk
DanskTyskEngelsk
DE SMÅ HELTE
Youth Force® Collections
STELFARVE
STEL TYPE
HOVEDSTØRRELSE
Modeller

DE SMÅ HELTE

Design, udseende og kvalitet kombineret med cool faktor og fleksibilitet er nøgleordene for denne serie, som giver fuld beskyttelse til dem, der er vigtigst i vores liv - vores unge helte.

Alle YOUTH FORCE® modeller leveres med klart polycarbonat glas og er certificeret efter ASTM F803 sikkerhedsstandarden. Brillerne giver børnene optimalt syn samtidig med at de giver beskyttelse, når de foretrukne sports- og fritidsaktiviteter dyrkes.

Alle YOUTH FORCE® brillerne er forberedt til styrkeglas. For yderligere information kontakt jeres optiker.

Om Wiley X

I tre årtier har Wiley X været en stolt familie- og krigsveteranejet virksomhed. Som en af de førende producenter indenfor optisk teknologi, eksisterer Wiley X fordi de anerkender at nutidens livsstil udgør en konstant trussel mod øjnene. Alle Wiley X produkter udsættes for adskillige krævende tests for at kunne blive certificeret til EN.166 og ANSI Z87-1 – faktisk er Wiley X det eneste solbrillemærke i verden, hvis komplette kollektion er certificeret i henhold til EN.166 og ANSI Z87-1. Derudover har alle ballistiske brillemodeller også bestået militærets kraftige ballistiske anslagstest.


© Wiley X, Inc.

WILEY X EUROPE LLC   |   SØNDERGADE 8-10   |   7570 VEMB   |   + 45 96 93 00 45   |   info@wileyx.eu