DanskTyskEngelsk
DanskTyskEngelsk
CLIMB Smoke Grey<br />Matte Black Frame
CLIMB Smoke Grey<br />Matte Black Frame
En klassisk brille der yder en god pasform og komfort for brugeren. Det matsorte stel med sort logo giver et indtryk af afslappet autoritet.

Det polariserede glas udelukker forstyrrende refleksioner fra vandrette flader. Det giver brugeren et skarpere syn, kontrasterne bliver klarere, farveopfattelsen bedre og ikke mindst virker synet mere afslappet og komfortabel. Wiley X´s polariserede solglas fjerner genskær, hvilket gør glasset perfekt egnet til bilkørsel, fiskeri, ski- og vandsport og andre friluft aktiviteter.
Vis mere

CLIMB Smoke Grey
Matte Black Frame

DKK 895,00 inkl. moms
  

På lager (Afsendes inden for 24 timer*)

Antal
Varenummer: ACCLM01
Specifikationer
EGENSKABERANSI HVPEN.166 FRX Ready
COATINGSHard CoatingAnti ReflectiveOleophobic
GLASFARVESmoke Grey
STELFARVEMatte Black
STELSTØRRELSEMedium - Large
STELMÅL56 / 18 / 140
TRANSMISSION14 %
Om Wiley X

I tre årtier har Wiley X været en stolt familie- og krigsveteranejet virksomhed. Som en af de førende producenter indenfor optisk teknologi, eksisterer Wiley X fordi de anerkender at nutidens livsstil udgør en konstant trussel mod øjnene. Alle Wiley X produkter udsættes for adskillige krævende tests for at kunne blive certificeret til EN.166 og ANSI Z87-1 – faktisk er Wiley X det eneste solbrillemærke i verden, hvis komplette kollektion er certificeret i henhold til EN.166 og ANSI Z87-1. Derudover har alle ballistiske brillemodeller også bestået militærets kraftige ballistiske anslagstest.


© Wiley X, Inc.

WILEY X EUROPE LLC   |   SØNDERGADE 8-10   |   7570 VEMB   |   + 45 96 93 00 45   |   info@wileyx.eu