DanskTyskEngelsk
DanskTyskEngelsk
CLIMB Captivate Blue Mirror<br />Matte Grey Frame
CLIMB Captivate Blue Mirror<br />Matte Grey Frame
CLIMB Captivate Blue Mirror<br />Matte Grey Frame
CLIMB Captivate Blue Mirror<br />Matte Grey Frame
CLIMB CAPTIVATETM BLUE MIRROR MATTE GREY FRAME
Denne Climb bliver præcis hvor den skal. Stellet sidder tæt til ansigtet og næsepuderne er udstyret med et skridsikkert materiale. Den ideelle brille til dig, som ikke har tid til at bekymre sig om udstyret virker.

Egenskaber
  • En af de mange funktioner med dette glas, er at den ikke forvrænger farver, selvom lystransmissionen er meget lav. Den grå grundlinse skruer helt ned for genskær Det blå spejl i linsen, giver komfort hele dagen og er med til at filtrerer skarp direkte lys så øjnene ikke bliver belastet. Linsen er ideel til dig, der kører meget på landevejen, eller er udenfor hele dagen.

  • Anti-refleksbehandlingen eliminerer generende reflekser på glassets bagside og sikrer optimale forhold for polaroidfiltret.

  • Hærdning af linsen sikrer en stærkere overflade og den er dermed mere modstandsdygtig overfor ridser.

  • Denne linse har fået en oleofobisk belægning, som skaber en glattere linseoverflade, hvilket hjælper med at forhindre støv, snavs, olie, sne og vand i at klæbe fast på linsen. Belægningen hjælper med at forhindre udtværing af vanddråber, hvilket gør linserne meget lettere at rengøre end en u belagt standardlinse.

  • WX Climb opfylder eller overstiger (US) ANSI Z87.1 High Velocity Impact’s sikkerheds- og optiske standarder.


Styrkeglas
Alle Wiley X briller kan laves med styrkeglas. Alt du skal gøre er at finde en Wiley X forhandler nær dig, som kan hjælpe dig med at lave styrkeglas. Så nemt er det.
Find din nærmeste Wiley X forhandler her.
Vis mere

CLIMB Captivate Blue Mirror
Matte Grey Frame

DKK 1.695,00 inkl. moms
  

På lager (Afsendes inden for 24 timer*)

Antal
Varenummer: ACCLM09
Specifikationer
EGENSKABERANSI HVPEN.166 FPolarizedRX Ready
COATINGSHard CoatingAnti ReflectiveOleophobic
GLASFARVECaptivate™ Polarized Blue Mirror Smoke Grey
STELFARVEMatte Grey
STELSTØRRELSEMedium - Large
STELMÅL66 / 17 / 127
TRANSMISSION12 %
Om Wiley X

I tre årtier har Wiley X været en stolt familie- og krigsveteranejet virksomhed. Som en af de førende producenter indenfor optisk teknologi, eksisterer Wiley X fordi de anerkender at nutidens livsstil udgør en konstant trussel mod øjnene. Alle Wiley X produkter udsættes for adskillige krævende tests for at kunne blive certificeret til EN.166 og ANSI Z87-1 – faktisk er Wiley X det eneste solbrillemærke i verden, hvis komplette kollektion er certificeret i henhold til EN.166 og ANSI Z87-1. Derudover har alle ballistiske brillemodeller også bestået militærets kraftige ballistiske anslagstest.


© Wiley X, Inc.

WILEY X EUROPE LLC   |   SØNDERGADE 8-10   |   7570 VEMB   |   + 45 96 93 00 45   |   info@wileyx.eu