DanskTyskEngelsk
DanskTyskEngelsk
CLIMATE CONTROL
TESTS
GLASTYPE
STELFARVE
FUNKTIONER
PASFORM
HOVEDSTØRRELSE
WX MODELLER

CLIMATE CONTROL

Elementernes rasen har ikke en chance!

Når det går stærkt, og man har det sjovt, er det vigtigt, at ens solbriller eliminerer luften omkring øjnene. Derfor har Wiley X designet CLIMATE CONTROL serien til at beskytte dine øjne fra elementerne under fx aktiviteter i høj fart. Til alle CLIMATE CONTROL solbriller medfølger det patenterede gasket (Facial Cavity™ Seal), som beskytter dine øjne fra alt lige fra støv og vind til bagfrakommende lysrefleksioner. Gasketten forhindrer også dehydrering og irritation af dine øjne, hvis du døjer med tørre øjne (Sjögrens Syndrom).

Wiley X solbrillen vil altid beskytte dine øjne optimalt og tilbyde de bedste optiske egenskaber. Så, hvis du elsker at bruge din tid i naturen eller på aktiviteter i høj fart, så er CLIMATE CONTROL serien det rette match for dig.

Alle briller fra CLIMATE CONTROL serien kan laves med styrkeglas.

Om Wiley X

I 1987 grundlagde den amerikanske veteran Myles Freeman Sr. Wiley X med en klar vision om at skabe verdens bedste sikkerhedsudstyr til militæret. Med tiden er virksomheden vokset og er blevet et af de førende brands. Vi anerkender også at nutidens livsstil udgør en konstant trussel mod vores øjnes sundhed, og det er derfor at vi har skabt nogle af de mest innovative, funktionelle og farvefremhævende solbriller i verden. Man kan roligt sige at sikkerhed er i vores DNA og at vi sætter standarderne for hvad du fortjener og kan forvente dig af dine sikkerheds- og solbriller.

Læs mere om Wiley X...

ISO 9001 Certificeret

© Wiley X, Inc.

WILEY X EUROPE LLC   |   SØNDERGADE 8-10   |   7570 VEMB   |   + 45 96 93 00 45   |   info@wileyx.eu