DanskTyskEngelsk
DanskTyskEngelsk
CHANGEABLE
TESTS
GLASTYPE
STELFARVE
FUNKTIONER
PASFORM
HOVEDSTØRRELSE
WX MODELLER

CHANGEABLE

Wiley X CHANGEABLE serien består af de mest alsidige briller i hele vores sortiment, hvilket sikrer flere forskellige anvendelsesmuligheder. Hver enkelte stel er designet, så glassene nemt og hurtigt kan udskiftes, så du kan tilpasse dig alle lysforhold. Med en bred vifte af glas at vælge imellem, vil du kunne finde den perfekte glasfarve til fx jagt eller skydning.

CHANGEABLE serien er især populær hos soldaten og jægeren pga. brillernes beskyttelsesevne og fleksibilitet. Alle modeller er ANSI Z87.1 testet og EN.166 sikkerhedstestet, og derudover er flere modellerne testet efter de ballistiske normer for Nordamerika & Europa.

Næsten alle briller i CHANGEABLE serien kan laves med styrkeglas f.eks. ved hjælp af en indsats.

Om Wiley X

I 1987 grundlagde den amerikanske veteran Myles Freeman Sr. Wiley X med en klar vision om at skabe verdens bedste sikkerhedsudstyr til militæret. Med tiden er virksomheden vokset og er blevet et af de førende brands. Vi anerkender også at nutidens livsstil udgør en konstant trussel mod vores øjnes sundhed, og det er derfor at vi har skabt nogle af de mest innovative, funktionelle og farvefremhævende solbriller i verden. Man kan roligt sige at sikkerhed er i vores DNA og at vi sætter standarderne for hvad du fortjener og kan forvente dig af dine sikkerheds- og solbriller.

Læs mere om Wiley X...

ISO 9001 Certificeret

© Wiley X, Inc.

WILEY X EUROPE LLC   |   SØNDERGADE 8-10   |   7570 VEMB   |   + 45 96 93 00 45   |   info@wileyx.eu