DanskTyskEngelsk
DanskTyskEngelsk
CHANGEABLE
Certificeringer
GLASTYPE
STELFARVE
STEL TYPE
FUNKTIONER
HOVEDSTØRRELSE
Modeller

CHANGEABLE

Den populære CHANGEABLE serie giver en bred vifte af forskellige anvendelsesmuligheder, og glassene kan nemt udskiftes til et specifikt formål. Glassene er tilgængelige i en række farver, der dækker alle lysforhold, og som passer til enhver opgave.

CHANGEABLE serien er især populær hos soldaten og jægeren pga. brillernes beskyttelsesevne og fleksibilitet. Alle modeller er ANSI certificeret og EN.166 sikkerhedsgodkendt, og derudover er flere modeller i CHANGEABLE serien certificeret efter de ballistiske normer for Nordamerika & Europa.

Næsten alle briller i CHANGEABLE serien kan laves med styrkeglas f.eks. ved hjælp af en indsats.

Om Wiley X

I tre årtier har Wiley X været en stolt familie- og krigsveteranejet virksomhed. Som en af de førende producenter indenfor optisk teknologi, eksisterer Wiley X fordi de anerkender at nutidens livsstil udgør en konstant trussel mod øjnene. Alle Wiley X produkter udsættes for adskillige krævende tests for at kunne blive certificeret til EN.166 og ANSI Z87-1 – faktisk er Wiley X det eneste solbrillemærke i verden, hvis komplette kollektion er certificeret i henhold til EN.166 og ANSI Z87-1. Derudover har alle ballistiske brillemodeller også bestået militærets kraftige ballistiske anslagstest.


© Wiley X, Inc.

WILEY X EUROPE LLC   |   SØNDERGADE 8-10   |   7570 VEMB   |   + 45 96 93 00 45   |   info@wileyx.eu