DanskTyskEngelsk
DanskTyskEngelsk
CAPTIVATE™ Polaroid
TESTS
GLASTYPE
STELFARVE
FUNKTIONER
PASFORM
HOVEDSTØRRELSE
WX MODELLER

CAPTIVATE™ Polaroid

Ligegyldigt hvilket glas du vælger, så vil et CAPTIVATE™ Polaroid glas sikre dig en farveopfattelse som ingen anden. CAPTIVATE™ Polaroid glas redefinerer ikke blot farve, de sætter standarden for hvad solbriller kan være!

Alle glassene er 100% UVA/UVB beskyttende ligesom de også beskytter dine øjne mod dårligt blåt lys (HEV), hvilket i sidste ende sikrer dig større klarhed og øget kontrast. Dertil er et bedre dybdesyn, fremhævede farve, øget opmærksomhed og vores proprietære oleofobiske overfladebehandling nogle af de egenskaber, som sikrer dig et unikt og kompromisløst syn. En glasteknologi med glasfarve til enhver aktivitet og individuelt brug, og en teknologi nægter at nøjes med middelmådighed, men kræver at give dig en ægte farveoplevelse.

Forrige side12Næste side
Forrige side12Næste side
Om Wiley X

I 1987 grundlagde den amerikanske veteran Myles Freeman Sr. Wiley X med en klar vision om at skabe verdens bedste sikkerhedsudstyr til militæret. Med tiden er virksomheden vokset og er blevet et af de førende brands. Vi anerkender også at nutidens livsstil udgør en konstant trussel mod vores øjnes sundhed, og det er derfor at vi har skabt nogle af de mest innovative, funktionelle og farvefremhævende solbriller i verden. Man kan roligt sige at sikkerhed er i vores DNA og at vi sætter standarderne for hvad du fortjener og kan forvente dig af dine sikkerheds- og solbriller.

Læs mere om Wiley X...

ISO 9001 Certificeret

© Wiley X, Inc.

WILEY X EUROPE LLC   |   SØNDERGADE 8-10   |   7570 VEMB   |   + 45 96 93 00 45   |   info@wileyx.eu