DanskTyskEngelsk
DanskTyskEngelsk

Camouflage & Outdoor mønstre

Kryptek

Kryptek® er inspireret af slagmarken og byder på fede designs og funktioner skabt til de mest krævende udendørs aktiviteter. Kryptek® produkter testes konstant i ekstreme taktiske miljøer og jagtrelaterede aktiviteter, hvor feedback og resultater implementeres i den fremtidige produktudvikling til natur- eventyrere og entusiaster, som forlanger det bedste af deres udstyr.
KRYPTEK® NEPTUNE™KRYPTEK® NEPTUNE™
En camouflage udviklet til vådområder og til brug i forbindelse med lystfiskeri, kajak og anden sejlads. Gå i ét med naturen og vandet eller skil dig ud med en unik solbrille.
Kan fås på følgende modeller: WX Compass, WX Gravity & WX OmegaKRYPTEK® HIGHLANDER®KRYPTEK® HIGHLANDER®
Designet til outdoor folket og tilpasset varieret geografisk terræn. Kryptek® Highlander® er perfekt til jagtrelaterede aktiviteter og til den krævende entusiast, som ikke er bleg for at skille sig ud.
Kan fås på følgende modeller: WX Boss & J54OKH Cap


KRYPTEK® TYPHON™KRYPTEK® TYPHON™
Kryptek® Typhon™ brillerer i skumringens og nattens dystre farveskær, men er ligeledes et fedt alternativ til vores Black Ops® kollektion – meget federe bliver det ikke.
Kan fås på følgende modeller: WX Valor & J54OKT Cap


Om Wiley X

I tre årtier har Wiley X været en stolt familie- og krigsveteranejet virksomhed. Som en af de førende producenter indenfor optisk teknologi, eksisterer Wiley X fordi de anerkender at nutidens livsstil udgør en konstant trussel mod øjnene. Alle Wiley X produkter udsættes for adskillige krævende tests for at kunne blive certificeret til EN.166 og ANSI Z87-1 – faktisk er Wiley X det eneste solbrillemærke i verden, hvis komplette kollektion er certificeret i henhold til EN.166 og ANSI Z87-1. Derudover har alle ballistiske brillemodeller også bestået militærets kraftige ballistiske anslagstest.


© Wiley X, Inc.

WILEY X EUROPE LLC   |   SØNDERGADE 8-10   |   7570 VEMB   |   + 45 96 93 00 45   |   info@wileyx.eu