DanskTyskEngelsk
DanskTyskEngelsk

Kryptek®

Kryptek

Kryptek® er inspireret af slagmarken og byder på fede designs og funktioner skabt til de mest krævende udendørs aktiviteter. Kryptek® produkter testes konstant i ekstreme taktiske miljøer og jagtrelaterede aktiviteter, hvor feedback og resultater implementeres i den fremtidige produktudvikling til natur- eventyrere og entusiaster, som forlanger det bedste af deres udstyr.
KRYPTEK® NEPTUNE™KRYPTEK® NEPTUNE™
En camouflage udviklet til vådområder og til brug i forbindelse med lystfiskeri, kajak og anden sejlads. Gå i ét med naturen og vandet eller skil dig ud med en unik solbrille.
Kan fås på følgende modeller: WX Compass, WX Gravity & WX OmegaKRYPTEK® HIGHLANDER®KRYPTEK® HIGHLANDER®
Designet til outdoor folket og tilpasset varieret geografisk terræn. Kryptek® Highlander® er perfekt til jagtrelaterede aktiviteter og til den krævende entusiast, som ikke er bleg for at skille sig ud.
Kan fås på følgende modeller: WX Boss & J54OKH Cap


KRYPTEK® TYPHON™KRYPTEK® TYPHON™
Kryptek® Typhon™ brillerer i skumringens og nattens dystre farveskær, men er ligeledes et fedt alternativ til vores Black Ops® kollektion – meget federe bliver det ikke.
Kan fås på følgende modeller: WX Valor & J54OKT Cap


Om Wiley X

I 1987 grundlagde den amerikanske veteran Myles Freeman Sr. Wiley X med en klar vision om at skabe verdens bedste sikkerhedsudstyr til militæret. Med tiden er virksomheden vokset og er blevet et af de førende brands. Vi anerkender også at nutidens livsstil udgør en konstant trussel mod vores øjnes sundhed, og det er derfor at vi har skabt nogle af de mest innovative, funktionelle og farvefremhævende solbriller i verden. Man kan roligt sige at sikkerhed er i vores DNA og at vi sætter standarderne for hvad du fortjener og kan forvente dig af dine sikkerheds- og solbriller.

Læs mere om Wiley X...

ISO 9001 Certificeret

© Wiley X, Inc.

WILEY X EUROPE LLC   |   SØNDERGADE 8-10   |   7570 VEMB   |   + 45 96 93 00 45   |   info@wileyx.eu