DanskTyskEngelsk
DanskTyskEngelsk
BOSS Grey Silver Flash<br />Gloss Black Frame
Stel
WX BOSS tilbyder et klassisk solbrille design med en unik kurvet pasform. Stellet er utroligt fleksibelt og inkluderer vores aftagelige skum indsats (Facial CavityTM Seal), som holder dine øjne fri for vind, støv og generende baggrundslys. Denne model har et flot og traditionelt blanksort stel med sølvspejl på glasset.

Glas
Smoke Grey Silver Flash er et af de mørkeste glas som Wiley X producerer, det er perfekt til højt solskin og genskaber farverne naturligt. Fremstillet i splintfri polycarbonate med forbedret anti-rids coating, 100 % UV beskyttelse samt europæisk sikkerhedsmærke (EN.166).
Vis mere

BOSS Grey Silver Flash
Gloss Black Frame

DKK 1.095,00 inkl. moms
  

På lager

Antal
Varenummer: CCBOS01
Specifikationer
EGENSKABERANSI HVPEN.166 FRX Ready
COATINGSHard CoatingAnti Fog
GASKET
GLASFARVESmoke Grey Silver Flash
STELFARVEGloss Black
STELSTØRRELSEMedium-large
STELMÅL68/18/125
TRANSMISSION12%
Idéer
Om Wiley X

I tre årtier har Wiley X været en stolt familie- og krigsveteranejet virksomhed. Som en af de førende producenter indenfor optisk teknologi, eksisterer Wiley X fordi de anerkender at nutidens livsstil udgør en konstant trussel mod øjnene. Alle Wiley X produkter udsættes for adskillige krævende tests for at kunne blive certificeret til EN.166 og ANSI Z87-1 – faktisk er Wiley X det eneste solbrillemærke i verden, hvis komplette kollektion er certificeret i henhold til EN.166 og ANSI Z87-1. Derudover har alle ballistiske brillemodeller også bestået militærets kraftige ballistiske anslagstest.


© 2020 Wiley X, Inc.

WILEY X EUROPE LLC   |   SØNDERGADE 8-10   |   7570 VEMB   |   + 45 96 93 00 45   |   info@wileyx.eu