DanskTyskEngelsk
DanskTyskEngelsk
BOSS Clear<br />Matte Black Frame
Stel
WX BOSS tilbyder et klassisk design med en unik kurvet pasform. Stellet er utroligt fleksibelt og inkluderer vores aftagelige skum indsats (Facial CavityTM Seal), som holder dine øjne fri for vind, støv og generende baggrundslys. Leveret i et sejt matsort stel passende til enhver uniform.  

Glas
Et klart glas med maksimal lysgennemtrængning ideelt til overskyet vejr samt svage lysforhold, men også til brug som sikkerhedsbrille på jobbet. Certificeret efter den europæiske lovgivning for sikkerhedsbriller og med 100 % UV beskyttelse.

Styrkeglas
Alle Wiley X briller kan laves med styrkeglas. Alt du skal gøre er at finde en Wiley X forhandler nær dig, som kan hjælpe dig med at lave styrkeglas. Så nemt er det.
Find din nærmeste Wiley X forhandler her.
Vis mere

BOSS Clear
Matte Black Frame

DKK 1.095,00 inkl. moms
  

På lager (Afsendes inden for 24 timer*)

Antal
Varenummer: CCBOS03
Specifikationer
EGENSKABERANSI HVPEN.166 FRX Ready
COATINGSHard CoatingAnti Fog
GASKET
GLASFARVEClear
STELFARVEMatte Black
STELSTØRRELSEMedium-large
STELMÅL68/18/125
TRANSMISSION90%
Idéer
Om Wiley X

I tre årtier har Wiley X været en stolt familie- og krigsveteranejet virksomhed. Som en af de førende producenter indenfor optisk teknologi, eksisterer Wiley X fordi de anerkender at nutidens livsstil udgør en konstant trussel mod øjnene. Alle Wiley X produkter udsættes for adskillige krævende tests for at kunne blive certificeret til EN.166 og ANSI Z87-1 – faktisk er Wiley X det eneste solbrillemærke i verden, hvis komplette kollektion er certificeret i henhold til EN.166 og ANSI Z87-1. Derudover har alle ballistiske brillemodeller også bestået militærets kraftige ballistiske anslagstest.


© Wiley X, Inc.

WILEY X EUROPE LLC   |   SØNDERGADE 8-10   |   7570 VEMB   |   + 45 96 93 00 45   |   info@wileyx.eu