DanskTyskEngelsk
DanskTyskEngelsk
Certificeringer
GLASTYPE
STELFARVE
STEL TYPE
FUNKTIONER
HOVEDSTØRRELSE
Modeller

BLACK OPS

Inspireret af de sky operationer foretaget af SWAT teams og militærets elite-enheder, er disse solbriller designet med henblik på politiet og livvagter. Samtidig er serien blandt vores mest populære, da kombinationen af et matsort stel og grå glas går rent hjem hos alle.

Alle briller i BLACK OPS serien er naturligvis certificeret i henhold til den amerikanske ANSI Z87-1 test og den europæiske EN.166 sikkerhedsbrille test. Enkelte modeller opfylder endda kravene til ballistisk øjenbeskyttelse. Ønsker du Wiley X’s patenterede gasket (Facial Cavity™  Seal) eller styrkeglas i din BLACK OPS model, ja så er det muligt i flere af modellerne – mere cool bliver det ikke.

Om Wiley X

I tre årtier har Wiley X været en stolt familie- og krigsveteranejet virksomhed. Som en af de førende producenter indenfor optisk teknologi, eksisterer Wiley X fordi de anerkender at nutidens livsstil udgør en konstant trussel mod øjnene. Alle Wiley X produkter udsættes for adskillige krævende tests for at kunne blive certificeret til EN.166 og ANSI Z87-1 – faktisk er Wiley X det eneste solbrillemærke i verden, hvis komplette kollektion er certificeret i henhold til EN.166 og ANSI Z87-1. Derudover har alle ballistiske brillemodeller også bestået militærets kraftige ballistiske anslagstest.


© Wiley X, Inc.

WILEY X EUROPE LLC   |   SØNDERGADE 8-10   |   7570 VEMB   |   + 45 96 93 00 45   |   info@wileyx.eu