DanskTyskEngelsk
DanskTyskEngelsk
TESTS
GLASTYPE
STELFARVE
FUNKTIONER
PASFORM
HOVEDSTØRRELSE
WX MODELLER

BLACK OPS

Inspireret af de sky operationer foretaget af SWAT teams og militærets elite-enheder, er disse solbriller designet med henblik på politiet og livvagter. Samtidig er serien blandt vores mest populære, da kombinationen af et matsort stel og grå glas går rent hjem hos alle.

Alle briller i BLACK OPS serien er naturligvis testet i henhold til den amerikanske ANSI Z87 og den europæiske EN.166 sikkerhedsbrille standard. Enkelte modeller opfylder endda kravene til ballistisk øjenbeskyttelse. Ønsker du Wiley X’s patenterede gasket (Facial Cavity™  Seal) eller styrkeglas i din BLACK OPS model, ja så er det muligt i flere af modellerne – mere cool bliver det ikke. Modellernes alsidighed er designet til at give et cool look og sikre avanceret beskyttelse af dine øjne i alle de miljøer du er i.

Om Wiley X

I 1987 grundlagde den amerikanske veteran Myles Freeman Sr. Wiley X med en klar vision om at skabe verdens bedste sikkerhedsudstyr til militæret. Med tiden er virksomheden vokset og er blevet et af de førende brands. Vi anerkender også at nutidens livsstil udgør en konstant trussel mod vores øjnes sundhed, og det er derfor at vi har skabt nogle af de mest innovative, funktionelle og farvefremhævende solbriller i verden. Man kan roligt sige at sikkerhed er i vores DNA og at vi sætter standarderne for hvad du fortjener og kan forvente dig af dine sikkerheds- og solbriller.

Læs mere om Wiley X...

ISO 9001 Certificeret

© Wiley X, Inc.

WILEY X EUROPE LLC   |   SØNDERGADE 8-10   |   7570 VEMB   |   + 45 96 93 00 45   |   info@wileyx.eu