DanskTyskEngelsk
DanskTyskEngelsk

Basiskurve


PASFORM


Basiskurven på dine briller henviser til krumningen på glassene, hvilket i sidste ende er med til at definere hvor dybt stellet tilslutter sig om dit ansigt - altså hvor meget stellet buer. Jo højere en basiskurve, desto mere buer stellet også.

Wiley X opererer hovedsageligt med henholdsvis basiskurve 8 og basiskurve 6.


Basiskurve 8


Solbriller med en basiskurve 8 har en betydelig større krumning på glassene, hvilket giver stellet en high-wrap pasform. Det vil sige at solbriller med denne basiskurve i højere grad vil omslutte dit ansigt og samtidig sidde tæt. På grund af high-wrap designet og den tæt omsluttende pasform vil du dermed være sikret en bedre beskyttelse mod lys i dit perifere synsfelt.

En solbrille med basiskurve 8 vil således sikre dig et aktivt fritidslook, der kan holde dit syn klart og ugeneret. De kurvede glas og high-wrap pasformen holder dermed funktionalitet i fokus. Dertil vil high-wrap pasformen sikre din beskyttelse mod UV-stråler fra alle vinkler samtidig med at dit syn bedre beskyttes mod vand, vind og støv. Hvis du ønsker komplet beskyttelse mod elementerne kan et par solbriller med vores Facial Cavity™ Seal give dig dette, da alle disse modeller nemlig også har en basiskurve på 8.


Basiskurve 6


Solbriller med en basiskurve 6 har en mindre krumning på glassene end basiskurve 8 solbriller, hvilket giver dem en medium-wrap pasform. Det vil sige at solbrillerne ikke omslutter dit ansigt på samme måde, men i stedet har en tendens til at være fladere i forhold til dit ansigt.

Hvis man skal bruge solbriller med styrkeglas med høj styrke, er en basiskurve 6 solbrille især god, da den flade basiskurve på glassene bedre kan rumme den høje styrke.

Solbriller med en basiskurve 6 vil dog ikke blokere dit perifere synsfelt for sol i så høj grad, som en basiskurve 8 solbrille vil, men har derimod en pasform, som passer de fleste hovedstørrelser og vil derfor sidde perfekt på langt de fleste ansigter.

Du finder solbriller med en basiskurve 6 på vores mere livsstilsorienterede modeller, hvor fokus er på et stilfuldt design og komfortabel pasform fremfor funktionalitet, som især præger vores Climate Control briller.
Om Wiley X

I 1987 grundlagde den amerikanske veteran Myles Freeman Sr. Wiley X med en klar vision om at skabe verdens bedste sikkerhedsudstyr til militæret. Med tiden er virksomheden vokset og er blevet et af de førende brands. Vi anerkender også at nutidens livsstil udgør en konstant trussel mod vores øjnes sundhed, og det er derfor at vi har skabt nogle af de mest innovative, funktionelle og farvefremhævende solbriller i verden. Man kan roligt sige at sikkerhed er i vores DNA og at vi sætter standarderne for hvad du fortjener og kan forvente dig af dine sikkerheds- og solbriller.

Læs mere om Wiley X...

ISO 9001 Certificeret

© Wiley X, Inc.

WILEY X EUROPE LLC   |   SØNDERGADE 8-10   |   7570 VEMB   |   + 45 96 93 00 45   |   info@wileyx.eu