Bio

HJEMBY
Burton on Trent, England 

FAVORIT RIFFEL
Tikka T1X

FAVORIT LUFTGEVÆR
FX Impact 

SOCIALE MEDIER
Instagram
Facebook
Youtube

Jeg voksede op i en kærlig familie i Englands Midlands, og så længe jeg kan huske har jeg været fascineret af skydevåben og at skyde, så da jeg første gang affyrede et luftgevær, var jeg solgt! Jeg var meget ung, og i starten var mine forældre ikke glade for idéen, men da jeg var 10, fik jeg mit første luftgevær – Det var mit kæreste eje. Jeg læste senere til bygningskonstruktør, men min passion for skydevåben fortsatte. Så i 2010 skabte jeg Racknload på YouTube og begyndte at uploade videoer af mig, der skyder med forskellige våben. Jeg ville gerne give arbejderens anmeldelse. Folk kunne virkelig godt lide det, og jeg er gradvist nået op på 50,000 følgere!

Mit job og min YouTube kanal er kæmpe passioner for mig. Følgerne og den positive respons driver mig til at ville gøre tingene større og bedre. Derfor, bestræber jeg mig på at gøre Racknload til den kanal som skydesportsentusiaster kommer til, både for humor og underholdning, men også ærlig information, så de kan tage den rigtige beslutning før de bruger deres hårdt tjente penge.

Min familie er det vigtigste; min kone og mine børn er min største passion. Meget af min fritid bliver brugt med dem, men ellers elsker jeg at lave og redigere videoer til Racknload. Racknload er som en baby for mig, der virkelig skal passes og plejes. Heldigvis er det min passion, og jeg elsker at se, hvordan kanalen udvikler sig og hvor meget mine følgere kan lide hvad jeg laver. Jeg elsker skydesport, især målskydning, men jeg elsker også at game, at cykle, at gå på jagt, og at holde mig i form. Derudover er jeg spejderleder og deltidspolitibetjent. Jeg har mange bolde i luften, men vigtigst er tiden med familien.

Hvorfor Wiley X?

Wiley X’ briller ser ikke bare fede ud, men de giver også en beskyttelse, der er bedre end nogen anden. Jeg ved, at når jeg har Wiley X’ briller på, er jeg sikker på at være beskyttet! Brandet er så fedt! Jeg har set de tests, de laver på glassene. Det er det bedste jeg nogensinde har set, og det faktum, at de imødekommer skytter og militæret er mega fedt. Det forsikrer mig, at deres ballistiske beskyttelse er første klasse. Jeg stoler på brandet, og jeg ved, at om jeg er på skydebanen eller udfører mit politiarbejde, så er mit syn sikret på den bedst mulige måde!

Favorit Produkter

 1. 1.320,00 kr. Inkl. moms

  Flere varianter

 2. 1.920,00 kr. Inkl. moms

  Flere varianter

 3. 820,00 kr. Inkl. moms

  Flere varianter

 4. 1.720,00 kr. Inkl. moms

  Flere varianter