Bio

HJEMBY
Manchester, England 

FAVORIT ENDEGREJ
Salmo Slider

FAVORIT FANGST
Sandart

SOCIALE MEDIER:
Instagram
Facebook

Som treårig begyndte jeg at fiske med min familie, og jeg har ikke set mig tilbage siden!
Jeg er opvokset i en barsk del af Manchester, så for at holde os ude af problemer tog mine forældre hver weekend mine søstre og jeg med på camping ved kysten. At fiske blev vores redning, og jeg er ikke i tvivl om at lystfiskeri redede mit liv. Senere begyndte jeg at skrive for lystfiskerimagasiner, og jeg blev med tiden kendt for mit geddefiskeri, hvilket åbnede døren for at filme med Sky Sports og Fishing TV. I dag laver jeg indhold til JD Sports’ sociale medier. Kort sagt, jeg rejser, fisker, tester produkter og laver indhold om det. Jeg lever af min passion, og selvom jeg har haft ikke-fiskerirelaterede jobs, så er jeg tilbage hvor det hele begyndte – mig og en fiskestang.

Min anden store passion er rock musik! Når vi tog ud at fiske skruede min far altid op for musikken, og min passion for rock musik opstod. Gennem tiden har jeg hjulpet til ved koncerter og mødt fantastiske venner gennem industrien. Rock musik er blevet en del af mit image, hvilket gør, at jeg skiller mig en smule ud i lystfiskermiljøet, men jeg er hvem jeg er. Jeg er en rock musik elskende fyr fra Manchester, og det er jeg stolt af.

Mine drømme for fremtiden indeholder helt sikkert mange flere koncerter, måske endda et arbejde som roadie? Jeg vil også elske at fortsætte med at fiske og filme. Jeg kan godt lide at være foran kameraet! Derudover vil jeg gerne gøre for mine sønner, hvad mine forældre gjorde for mig. Jeg bor fortsat i den samme del af Manchester, og ligesom mine forældre, vil jeg gerne tage mine sønner med ud af byen for at campere og fiske. Min toårige søn er allerede fantastisk med en fiskestang. At være i naturen, hvad end man fisker eller vandrer er fantastisk, og det vil jeg vise mine sønner.  

HVORFOR WILEY X?

Jeg stødte på Wiley X på en messe. Jeg prøvede et par og de var virkelig cool! Men, da jeg så nogle af de professionelle lystfiskere, som Luc Coppens, bruge Wiley X, indså jeg hvor fantastisk deres briller er. Jeg fik fat i nogle modeller, og da jeg prøvede at fiske med dem, blev jeg blæst bagover. Polaroid glassene er storslåede. De fremhæver farver, fjerner overfladegenskær og øger mit dybdesyn, så jeg kan se fiskene under vandet. Jeg elsker dem og kan ikke fiske uden; det er som at mangle en arm. Derfor har jeg dem altid på når jeg fisker.

Favorit Produkter

 1. 2.120,00 kr. Inkl. moms

  Flere varianter

 2. 1.820,00 kr. Inkl. moms

  Flere varianter

 3. 1.920,00 kr. Inkl. moms

  Flere varianter

 4. 2.020,00 kr. Inkl. moms

  Flere varianter