DanskTyskEngelsk
DanskTyskEngelsk
AKTIV LIVSSTIL
TESTS
GLASTYPE
STELFARVE
PASFORM
HOVEDSTØRRELSE
WX MODELLER

AKTIV LIVSSTIL

Dette er solbrillerne til dig, som nægter at gå på kompromis, hverken med din stil eller din visuelle oplevelse. Det er trendy, innovative og moderigtige solbriller, hvor vi har sammenflettet et stilfuldt udtryk med den overlegne kvalitet, som vi er kendt for. Alle modeller fås i styles, der kommer med vores unikke CAPTIVATE™ Polaroid glas; en teknologi, hvor farver fremhæves, kontraster øges, og du dermed sikres en visuel oplevelse, der sætter nye standarder for, hvad du forventer af dine solbriller.

Det er solbrillerne til dig, der forventer og kræver lidt mere af alt, og hvorfor ikke også af dine solbriller?

Om du nyder solen på en café, er på road trips ude i verden eller udforsker den ene storby efter den anden, så fortjener du at gøre det med stil.

Om Wiley X

I 1987 grundlagde den amerikanske veteran Myles Freeman Sr. Wiley X med en klar vision om at skabe verdens bedste sikkerhedsudstyr til militæret. Med tiden er virksomheden vokset og er blevet et af de førende brands. Vi anerkender også at nutidens livsstil udgør en konstant trussel mod vores øjnes sundhed, og det er derfor at vi har skabt nogle af de mest innovative, funktionelle og farvefremhævende solbriller i verden. Man kan roligt sige at sikkerhed er i vores DNA og at vi sætter standarderne for hvad du fortjener og kan forvente dig af dine sikkerheds- og solbriller.

Læs mere om Wiley X...

ISO 9001 Certificeret

© Wiley X, Inc.

WILEY X EUROPE LLC   |   SØNDERGADE 8-10   |   7570 VEMB   |   + 45 96 93 00 45   |   info@wileyx.eu