DanskTyskEngelsk
DanskTyskEngelsk
ACTIVE
TESTS
GLASTYPE
STELFARVE
PASFORM
HOVEDSTØRRELSE
WX MODELLER

ACTIVE

Uanset hvilken model du vælger fra Wiley X ACTIVE serien, vil du få et par solbriller, som giver dig et super udsyn kombineret med et smart look.

Er du til fart over feltet og sved på panden, er en solbrille fra ACTIVE serien et perfekt valg, da flere af modellerne både har anti-slip stænger og næsepuder, som er med til at sikre den gode pasform og sørge for, at solbrillen bliver siddende, hvor den skal.

En super cool solbrilleserie, som sikrer dig et tjekket look, hvad end du løber, vandrer, er på roadtrip eller sidder på en café; lige meget hvad vil ACTIVE solbrillen altid beskytte dine øjne optimalt og tilbyde de bedste optiske egenskaber.  

Alle briller fra ACTIVE serien kan laves med styrkeglas, hvilket giver alle det bedste syn, mens de forbliver beskyttet med stil.

Forrige side12Næste side
Forrige side12Næste side
Om Wiley X

I 1987 grundlagde den amerikanske veteran Myles Freeman Sr. Wiley X med en klar vision om at skabe verdens bedste sikkerhedsudstyr til militæret. Med tiden er virksomheden vokset og er blevet et af de førende brands. Vi anerkender også at nutidens livsstil udgør en konstant trussel mod vores øjnes sundhed, og det er derfor at vi har skabt nogle af de mest innovative, funktionelle og farvefremhævende solbriller i verden. Man kan roligt sige at sikkerhed er i vores DNA og at vi sætter standarderne for hvad du fortjener og kan forvente dig af dine sikkerheds- og solbriller.

Læs mere om Wiley X...

ISO 9001 Certificeret

© Wiley X, Inc.

WILEY X EUROPE LLC   |   SØNDERGADE 8-10   |   7570 VEMB   |   + 45 96 93 00 45   |   info@wileyx.eu