DanskTyskEngelsk
DanskTyskEngelsk

Cookie- og Privatlivspolitik

Når du besøger www.wileyx.eu indsamler vi information om alle besøg på hjemmesiden. Disse informationer bruger vi til at forbedre din brugeroplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på www.wileyx.eu og til at understøtte vores markedsføring.
Her kan du læse om de informationer vi indsamler, hvordan vi behandler oplysningerne, hvad vi bruger dem til, hvem der har adgang til oplysningerne og hvordan du kontakter os vedr. cookies og privatlivspolitik.

Indsamlingen af oplysninger på www.wileyx.eu sker inden for rammerne af den gældende lovgivning. Såfremt Wiley X EMEA LLC foretager behandling af personoplysninger, vil behandlingen ske i overensstemmelse med persondataloven.
Wiley X EMEA LLC registrerer automatisk IP-adresse samt data vedrørende dine bevægelser mellem forskellige sider og tjenester på websiden. Hvis du logger ind eller tilmelder dig vores nyhedsbrev registrerer vi også dette, så vi kan gøre det nemmere for dig næste gang.
Vi bruger i den forbindelse forskellige analyseværktøjer, såsom Google Analytics, der bistår os med at indsamle statistiske oplysninger om brugen af www.wileyx.eu og gøre det til en bedre oplevelse for dig.

Wiley X EMEA LLC indsamler oplysninger om brugerne og deres besøg på to måder:
•   Ved brug af cookies
•   Ved at brugeren selv afgiver oplysninger (dvs. tilmelding til nyhedsbrev)


Hvad er en cookie?

Når du besøger www.wileyx.eu, lagres der cookies på din computer. En cookie er en lille tekstfil, der lagres/gemmes i din browser for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personfølsomme oplysninger gemt i vores cookies.

Stort set alle websites anvender cookies. De ligger på din egen computer som en hjælp til dig selv, der hjælper med at analysere, hvordan hjemmesiden benyttes, for at brugeroplevelsen kan blive forbedret. I flere tilfælde kan cookies være nødvendige for at kunne levere en bestemt service på hjemmesiden.

Informationerne i dine cookies sendes mellem din browser og en webserver og indeholder bl.a. information om brugerindstillinger, login og hvordan hjemmesiden benyttes.


Hvordan undgår jeg cookies?

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du enten blokere for alle cookies, slette eksisterende cookies fra din computer eller modtage en advarsel, før der gemmes cookies.

Vi anbefaler, at du læser hele vores cookiepolitik grundigt før du overvejer, at foretage ændringer i dine cookie indstillinger på computeren samt ydermere læser om cookies på andre websites.

En ændring af cookie indstillinger kan medføre en forringet brugeroplevelse når du besøger vores og andre websider.
Du skal være opmærksom på, at hvis du ikke accepterer cookies, kan der være funktioner på www.wileyx.eu, som ikke virker.


Firefox
For at slette cookies skal du gå ind i Funktioner -> Indstillinger -> Privatliv -> fjerne individuelle cookies eller rydde din historik.
For at blokere cookies skal du gå ind i Funktioner -> Indstillinger -> Privatliv -> i rullemenuen under historik vælge “bruge tilpassede indstillinger for historik” -> sætte flueben i “Brug altid privat Browsing-tilstand” og fjern fluebenet i “Accepter cookies fra sider”.


Internet Explorer
For at slette cookies skal du gå ind i Funktioner -> Internetindstillinger -> Fanen Generelt -> Tryk på knappen Slet -> Cookies-> Slet.
For at blokere cookies skal du gå ind i Funktioner -> Internetindstillinger -> Beskyttelse af personlige oplysninger -> Tag slideren og ryk den i top. Så blokkerer du for alle cookies. -> Klik OK.


Google Chrome
For at slette cookies skal du i trykke på værktøjsknappen -> Værktøjer -> Slet browsingdata -> Slet cookies og andre webstedsdata -> Ryd browsingdata.
For at blokere cookies skal du trykke på værktøjsknappen -> Indstillinger -> Vis avancerede indstillinger -> Indstillinger for indhold -> Klik på “Bloker altid websites for at lagre data” og sæt flueben i “Bloker tredjepartscookies og websitedata” -> Ok


Safari
For at slette cookies skal du i trykke på værktøjsknappen -> Indstillinger -> Sikkerhed -> Tryk på knappen “Vis cookies”. Her kan du enten slette cookies fra et enkelt domæne eller fjerne alle cookies.
For at blokere cookies skal du trykke på værktøjsknappen -> Indstillinger -> Sikkerhed -> Under “Accepter cookies” skal du vælge “aldrig”.


Tredjeparts cookies

Wiley X EMEA LLC bruger en række tredjeparts services på vores side. Disse services bruger til tider også cookies. Du kan vælge at afvise tredjeparts cookies i din browser ved at følge dette link:  http://www.youronlinechoices.com/de....
Blandt andet bruges tredjeparts cookies til at lave statistik på dine besøg på www.wileyx.eu, her bruger vi cookien til fx at vide, hvilke sider du besøger, og hvor lang tid du er på dem. Her bruger vi systemet Google Analytics der er leveret af Google.
Du kan fravælge Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaop....

Wiley X EMEA LLC samarbejder også med virksomheder der kan forbedre vores online markedsføring ved, at sikre at du udelukkende bliver eksponeret for relevante annoncer. I den forbindelse benytter vi eksempelvis følgende leverandører Facebook, Doubleclick, Criteo, Sociomantic og Google.

www.wileyx.eu indeholder tredjeparts komponenter som fx “Facebook Anbefal”, “Facebook synes godt om” eller “Google+”. Disse tredjeparts komponenter bevirker, at indehaveren af tredjeparts komponenten, som for eksempel Facebook eller Google, modtager tekniske data om din browser, IP-adresse, og hvilke sider du besøger på www.wileyx.eu og tilsvarende. Den behandling, som indehaveren af tredjeparts komponenten foretager, ligger uden for vores kontrol og er udelukkende et forhold mellem dig og indehaveren af tredjeparts komponenten.

Wiley X EMEA LLC benytter disse komponenter til, at linke direkte til vores sociale medie sider og derved sikre en nem navigation for dig som besøgende.


Funktionalitet
www.wileyx.eu sættes en række tekniske cookies, der er nødvendige for at håndtere funktionaliteten flere steder på www.wileyx.eu. Det drejer sig om cookies, der lagres, når du logger ind på www.wileyx.eu. herudover lagres der cookies, for at holde styr på indholdet af din indkøbskurv, dine favoritter m.v.


Brug af personoplysninger

Personfølsomme oplysninger afgives aldrig til tredjepart, medmindre du selv udtrykkeligt giver samtykke hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved gennemførsel af en ordre, deltagelse i en undersøgelse eller lignende. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner.

Personoplysninger bruges til at gennemføre den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.


Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos os, skal du rette henvendelse på: info@wileyx.eu. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold Persondataloven.


Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge lovgivningen skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på servere med høj sikkerhed, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes.
Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for "sidst opdateret" nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klagen indgives til Datatilsynet.

Kontakt til os: Klik her


Ophavsret

© Copyright Wiley X, Inc. Alle rettigheder forbeholdt. Tekster, billeder, grafik, lyde, animationer og videoer samt måden for anvendelsen heraf på Wiley X EMEA LLC’s hjemmeside er underlagt ophavsretlig beskyttelse og anden beskyttende lovgivning. Indholdet af denne hjemmeside må ikke kopieres til kommercielle formål, ej heller udbredes, ændres eller gøres tilgængelig for tredjemand. Vi gør opmærksom på, at billederne på hjemmesiden til dels er underlagt tredjemands ophavsrettigheder.

 

Wiley X holder juleferie lukket fra den

22. december Kl. 12:00 til 2. januar.


Vores lager vil derfor være lukket fra den 20. december
– Sidste ordredag er
den 19. december
Om Wiley X

I mere end to årtier har Wiley X været en stolt familie- og krigsveteranejet virksomhed. Som en af de førende producenter indenfor optisk teknologi, eksisterer Wiley X fordi de anerkender at nutidens livsstil udgør en konstant trussel mod øjnene. Alle Wiley X produkter udsættes for adskillige krævende tests for at kunne blive certificeret til EN.166 og ANSI Z87-1 – faktisk er Wiley X det eneste solbrillemærke i verden, hvis komplette kollektion er certificeret i henhold til EN.166 og ANSI Z87-1. Derudover har alle ballistiske brillemodeller også bestået militærets kraftige ballistiske anslagstest.



© 2017 Wiley X, Inc.

WILEY X EUROPE LLC   |   SØNDERGADE 8-10   |   7570 VEMB   |   + 45 96 93 00 45   |   info@wileyx.eu
0